Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Apakšveļa
Sveikas līgaviņas!
Vai kāda nezin kur Rīgā var nopirkt krūšturi, kurš nav ar aizdari uz muguras? Jo lieta tāda, ka manai kleitai mugurpuse ir no caurspīdīgām mežģīnēm un līdz ar to meklēju citu variantu, varbūt vispār bez aizdares, varbūt tikai bļodiņas....hmm.. Paldies par palīdzību jau iepriekš!
der paskatīties Lindex un Triumph (ir praktiski visos t.c.), tad galerija centrs ir labs veļas veikls...padārgs, bet ar palšu izvēli..tik nosuakumu neatceros (ja nemaldos 3.stāvā,Vaļņu ielas pusē)
Tev kāzu kleita nav ar korseti??? jā ir...kādēļ vēlies vilkt krūšturi? (tikai interesējos...) :)
А ты не рассматривала как вариант - силиконовые чашечки? Очень удобно, и я думаю дешевле получится. Я в прошлом году за 7 лс вроде покупала
Paldies par ieteikumiem! Jā es arī domāju varbūt ir kaut kādi silikona brīnumi ko varētu izmantot! Vari lūdzu uzrakstīt kur pirki Silikona bļodiņas?
Liels paldies!!!
PS. nav īsti man ar korseti kleita
Taas silikona bljodinjas ir taads ruletes variants, dazjaam meiteneem turaas superiigi, labi izskataas un ir eerti, citaam, tsk. man, kriit nost un liekas, ka kruutis, kaut kur pienabas karaajas :))) lindexaa var dabuut kruusturim "pagarinaataajus" - taadas platas miesaskraasas lentes ar aakjiishiem ko pieeaakje kruushtura aizdarei, aptin sev apkaart un sasprauzj priekshpusee. Sanaak, ka mugura principaa irgandriiz plika, bet atbalsts un forma ir kaa normaalam kruushturim. Es pirku uz z-sveetku balli, man bija kleita ar pamatiigu izgriezumu aizmuguree, taadu, kas apm, 10 cm virs viduklja beidzaas.
skaidra...ja nav ar korseti-tad kaut kas jāmeklē gan...
tai pašā Lindex ir arī tie silikona... Triuph...īsti nezinu...jo tie manam krūšu izmēram neder...tādēļl dikti neesmu interesējusies.
Liels paldies par atsaucību! Došos tad uz Lindex paskatīties, kas tur labs ir :)
Es apakšveļu domāju doties meklēt uz Rosmes lielāko veikalu Hanzas ielā. Un ar silikona bļodiņām ne pašai, bet draudzenei arī tā nelāgā pieredze, ka slikti turas. Bet tas individuāli, kā kurai.
man silikona bļodinas turējās labi, bet bija tāda dīvaina sajūta visu laiku...likās,ka - a ja nu pēkšņi nokrīt? vai atlipinās?
Es pašlaik esmu jau iegādājusies silikona krūšturi un gribu pāris reizes izmēģināt, lai saprastu vai varēšu izturēt viņu!
Pašlaik jau 1 dienu izturēju. Vilku zem kleitas bez lencītēm! Sajūta diezgan jocīga, bet turējās stundas 8! ;)
Bet man jau liekas, ka ikvienai pirms tam ir apakšveļa jāizmēģina, lai būtu 100% pārliecināta par izvēli! :)
Man ari ta pati vajadziba, jo kleita bus ar papliku muguru.
Bet silikona blodinas neizvelesos, reiz biju tas uzlikusi ka kazu viesna, tureties vel it ka turejas , bet bija sajuta ka svist un karsts...kaut kas tomer bisku limejas vala... vakara beigas vispar nonemu nost.
Tapec tagad ari dosos uz Triumph un Lindex.
Ontario - Покупала не в Риге, а тут, как то не обращала внимания на них. Придется согласиться с девушками, возможно это индивидуально, но по мне, это отличный вариант. Не хочу никого обидеть, но многое наверное зависит и от размера груди. А насчет того что потеет, по мне, так не больше, чем под бюстгальтером. Поддержу выше написанное, попробуй "померить" и то, и другое, и поймешь, что больше тебе по душе ) Комфорт на свадьбе один из важнейших факторов
Mani krūštura meklējumi laimīgi beidzās šodien, lai gan pirms tam jau divus biju pirkusi un nesusi atpakaļ. :D Papildus veikalos biju mērījusi vismaz 30 visādus "wonderbra" un tiri piri. Trīs lietas labas lietas! Jeb trešā reiza laba reize! Man tā pat bija ar kurpēm. Paliku pie trešajām. :D Labi, ka kleita nav pie manis - to arī gan jau būtu pie pirmās izdevības "mainījusi". :D
Grbibējās, lai krūšturis apvieno visas manas prasības, vismaz 5in1. Beigās pat atradu ar piesakņotām biksītēm (esmu sakaņošanas māns - pat, ja neviens neredz, labāk jūtos, ja ir saskaņots)! Tā kā labāk nevar būt! Esmu patiesi atvieglota, jo man kā ja sīkumainai personībai visas šito "aksesuāru" meklēšanas aizņem mizlums daudz laika, enerģijas un nervu. :D Jāsaka, ka par pirkumu esmu pārliecināta par 95 %. Ticu, ka par visiem 100 % tāds neamaz nekur pasaulē vēl nav izgudrots.
Tā kā neesmu Latvijā, tad ieteikt jums, meitenes, neko nevarēšu, ja nu vienīgi esat gatavs pirkt internetā, bet tad jābūt ļoti lielai pārliecībai par savu izmētu un to, ko tieši meklējat, bez tam man, piemēram, ir tā, ka ne visi krūšturi ir viena izmēra - pērku tādu, kādā jūtos labāk. Vienīgais, ko varu ieteikt - tiešām veiksmi atrast īsto!
Man radies iespaids, ka tam vairaak sakars ar kruushu formu, ne izmeeru. Man ir mazas "laasiites", taapeec es domaaju arii nav nekaadas jeegas no tiem silikona briinumiem, jo kruuti piesedz, bet uz augshu nepacelj. Taam meiteneem, kam ir puslodes nnoteikti der labaak.
Es te atradu veel shitaadu variantu - http://www.ultimo.co.uk/shop/backless-body-264
Spicausis - wow, tajā linkā ir tieši tas ir tas ko man vajag. Eh...diemžēl man bail pasūtīt apakšveļu internetā, jo izmēri bieži atšķirās, turklāt ja nederēs nebūs laika mainīt jo precos jau drīz :( ja varētu šādu variantu atrast kādā Rīgas veikalā, es būtu pārlaimīga!!! :)
autorei varu ieteikt šo.
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10001_152010853380_-1
Es šo pamērīju. Bildēs te nevar redzēr, bet viņam aizmirurējā daļa ir noņemama un nāk līdzi caurpīdīga silikona aimugurējā daļa bez savienojuma pa vidu. Tiesa gan, tas nav sākot no bļoduņu malas, bet gan no sāniem/muguras malas vairāk... Ja kleita ir caurspīdīga pinīgi visa mugura, sākot no sanu vīlēm, tad tomēr laikam nederēs.
inita337 un pārējās meitenes - mīļš paldies Jums par ieteikumiem un komentāriem!!!
Es šodien saņemu no šī veikala silikona, riktīgi labs, loti lopīgs-labi stāvēs, padārgs, bet dara savu darbu
http://www.invisibra.co.uk/