Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Pīpes mičošanai/tauriņi
Vai zinat, kur nopirkt nedārgas pīpes mičošanai?
Kkur lasīju par centrāltirgu, bet tas bija gadus atpakaļ. Un viņš ir tik plašs, ka derētu virziena norāde.
Un vēl, kur var nopirkt krāsainus tauriņus, kas nemaksā lielas naudas?
par pīpem nepateikšu, bet tauriņus varbūt var pameklēt humpalās.
Tajā pašā "Mans drēbju skapis" kas ir Barons kvartālā ir tauriņi pa man liekas, ka 3 Ls dažnedažādās krāsās.
Ebay - nesen kaazu vajadziibaam nopirku veselu maisu dazjaadu kraasu ruutiis. Videeji par 3 dolaariem gabalaa shkjiet un kvalitaate ir ok.
kur varetu dabut stiligu melnu huti? ne loti dargu...
Taurini zelta un tumsi lilla krasaas ir dazos jysk veikalis. Es huuti pirku par kaut kadiem 3 ls rimi hipermarketaa.
Taa kaa mees neesam piipetaaji, tad nopirkaam leetu piipi e-bay:
http://www.ebay.com/itm/140962546395?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Taapat arii huuti pasuutijaam e-bay.
Kāzu salonā Roksolana, tur var aprunāties arī par tauriņiem
Es pīpes pērku mazpilsētu ziedu veikaliņos( piemēram šogad uz divām kāzām pīpes nopirku Pļaviņu ziedu veikaliņā pa 2,50 gab.). Normālas hūtītes var nopirkt tirgū.
Nesaprotu jēgu vīrietim nesmēķētājam mičošanai pirkt pīpi. Mans draugs taisni gribēja lietu mičošanā, kuru var izmantot arī pēc tam, nevis nomest kaut kur plauktā kā krāmu. Tāpēc viņš kā smēķētājs negribēja pīpi, jo tad pīpe jādāvina ar visu atribūtiku. Mēs izdomājām līgavainim citu skaistu, paliekošu un personīgu lietiņu mičošanai, kuru viņš kā smēķētājs varēs izmantot ikdienā. :)
piekrītu, ka nesmēķējošam vīrietim pīpi vai cigāru dāvināt ir tā nedaudz bezjēdzīgi. Tad jau labāk kādu āmuru vai skrūvgriezi. Citādi man vīram arī stāv mājās cigāra plauktā un gaida brīdi, kad uzradīsies kāds pīpmanis.
Protams, ka pīpes tiek tikai smēķētājiem, tiem, kam nav šī netikuma , dāvāju nelielu insrtumentu komplektiņu(skrūvgrieznis, plaķenes u.t.t)