Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Meklēju radošu floristu un/vai dekoratoru
Varbūt kāds var ieteikt floristu, kas ne tikai ziedus var sagatavot, bet arī palīdzet ar radošiem galda dekorejumiem, veidod kko jaunu un netradicionalu ( idejas ir !).
Varbūt kads var ieteikt tādu cilveciņu?
Paldies. :)
esmu strādājusi ar Ievu Medni - var atrast draugos. ļoti radošs un jauks cilvēks, patika gan ieteikumi, gan rezultāts. Vēl super strādā salona Grieta meitenes - bet tas ir Jelgavā
Man ļoti patīk, kā strādā Liene Smeltere. Draugos viņai vairāki albūmi no kāzu dekorēšanas un citu pasākumu dekorēšanas. Vienās Lienes dekorētajās kāzas es biju. Sanāca ar viņu ari mazliet kopā strādāt un palīdzēt, ļoti patika viņas idejas, rosība!
paldies meitenes! Ceru, ka viss izdosies kā iecerēts!
Nu ka vienu no radosakajiem floristiem, ko esmu sastapusi ir Aivis no amdizaina, mums vins dekores kazas vintage stila, jau sobrid esmu loti apmierinata ar komunikaciju un tiesam netradicionalam idejam no vina puses. Iesaku.
Inga Beerzinja no bannte.lv Arii facebook - https://www.facebook.com/bannte.lv?ref=ts&fref=ts
Ljoti romantiski, sievishkjiigi un stiliigi
man tieši šādus kociņus tikai ar taureņiem taisīja jau iepriekš te minētā Ieva Medne.
šāda tipa projekcijas man ir taisījusi reklāmas aģentūras uzņēmumam - mums bija vienkārši prožektori, kuriem uzlikts filtrs, kurā izgriezts logo - domaju, ak var norealizēt piemēram aģentūra Bulterjers, bet nezinu vai uznemsies to darīt kāzās, ja viņu profils ir nedaudz cits. Ir arī citi risinājumi, bet tie dārgāki - tad var panākt ka tas logo peld un grozās.