FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Kleitas mammām

mazais47 08.03.14. 00:44

Sveikas! Varbūt ir kaut kur redzēts kāds salons/ veikals, vai jebkura cita veida tirzniecības iestāde, kur var iegādāties kleitu / sviņigu kostimu vai tml. mammām. Nu es te domāju līgavas/ ligavaiņa mammām, aptiecīgi vecuma grupā +/- 50 gadiem? Rīgā. Nevaru iedomaties, kur var meklēt kaut ko gaumīgu, bet ne pārāk dārgi. Help!

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
C
Crexcrex 08.03.14. 08:42 | Kāzu datums: 10.05.2014

Veikals Relfa uz Tērbatas ielas, starp Ģertrūdes un Stabu.

AL_kvadrātā 08.03.14. 12:05 | Kāzu datums: 06.09.2014

Veikals Līna uz Barona ielas. Tur visiem vecumiem kko var atrast ;)

Spicausis 08.03.14. 13:58 | Kāzu datums: 09.07.2014

Man jau gan shkjiet, ka var iet visur, kur ir klasiskaa un uz biroja darbu ejamaa kolekcija, jo tad tur buus gan ziimuljsvaarki, gan zjaketes/pogaajamaas jacinjas, kleitas un bluuzes. Un tas ir daudz kur. Es neizsleegtu taadas vietas kaa Reserved, Mango vai H&M, noteikti var atrast lietas, kas ir gan gaumiigas gan stiliigas. Vieniigi, ja mammas ir plus izmeera, tad var buut sarezgjiitaak.
Mana mamma arii vaimanaa, ka nav ko vilkt :))))

mazais47 08.03.14. 18:25

Paldies, meitenes! It kā jau liekas, ka veikali pilni, bet kad sāc meklēt tad ir ka ir. :)
Jā nu slaidākām vienmēr ir vieglāk atrast, diemzēl tas tā ir. :)
Varbūt kādi labi interneta veikali tepat no Eiropas? Varbūt ir kaut kas sūtīts?

Spicausis 09.03.14. 16:43 | Kāzu datums: 09.07.2014

Es patlaban kjemmeju ModCloth.com - diezgan liela izveele gan + izmeera kleitaam, gan parastajaam.

C
Crexcrex 09.03.14. 21:36 | Kāzu datums: 10.05.2014

Es personīgi nepirktu mammai (ar "plus" izmēru) kleitu internetā, jo internetveikalos vienmēr kleitas tiek rādītas uz standarta modeles auguma, nevis uz reālo XXL izmēru. Ja nu vienīgi līdzīga piegriezuma kleita ir jau mērīta un zināms, kā izskatās.

mazais47 13.03.14. 22:41

Vai Dominas Marks& Spenser viniem ir kaut kas?
Biroja kostīmu jau gan uz kāzam nevilksi, kaut ko svinīgaku vajag. Varbūt esiet ko līdzīgu kāda veikalā Rīgā manījušas?
http://www.motherofthebride.net.au/photo-gallery/anne-balon-collection

Spicausis 14.03.14. 19:03 | Kāzu datums: 09.07.2014

Mana mamma mani ved izmisumaa un es paredzu, ka arii liigavainja mamma taa dariis - abas smukas sievietes ar forshaam figuuraam, bet, redz, nee - manai mammai redz vajagot garu, taa lai neredz kaajas un ar apsegtiem pleciem un veelams rokaam un arii dekoltee nee... Taatad, maisu! :P

ModCloth lielais pluss ir, ka lielo izmeeru kleitas ir uz lielaaku izmeeru modeleem un ir arii diezgan daudz atsauksmju, bet no otras puses, manii nevajadzeetu klausiities, jo man nav ne mazaakaas pieredzes ar lielo izmeeru pirkshanu ne sev, ne citiem.

C
Crexcrex 14.03.14. 22:22 | Kāzu datums: 10.05.2014

Mana mamma ir ar lielo izmēru, tāpēc varu teikt, ka bez mērīšanas kaut ko pirkt riskanti - tas lielākais apkārtmērs katrai ir citā vietā; kas derēs dāmām ar izteiktāku smilšu pulksteņa figūru, nederēs tām, kas vairāk uz ābola formas pusi :)

mazais47 - Marks&Spencer mana mamma šad tad kaut ko nopērk, bet nemāku teikt, kas ar svinīgajiem apģērbiem. Riga Plaza Peek&Cloppenburg arī var palūkot, vai ir kaut kas piemērots.