FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

kāzu viesu grāmata

Bizambize 05.07.14. 20:25

Tā kā esmu saņēmusi atteikumu no meitenes, kas solīja izgatavot viesu gramatu, vajadzīgs padoms, kur jūs pasūtījāt, pirkāt savas viesu gramatas? Priecāšos par padomu, palīdzību...

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
C
Crexcrex 05.07.14. 22:34 | Kāzu datums: 10.05.2014

Es fotosalonā nopirku fotoalbumu, kuram uz vāka bija vieta, kurā ielikt savu bildi/iniciāļus vai tamlīdzīgi, un iekšā tukšas lapas. Viesiem devām nevis tukšu grāmatu, bet gan kartiņas, uz kurām rakstīt novēlējumus vai tamlīdzīgi, tās grāmatā ielīmējām ar fotogrāfijām domātajiem stūrīšiem, tāpat arī apsveikuma kartiņas. Turpat liksim arī fotogrāfijas. Problēma - šādu albumu ar glītiem vākiem un tukšām lapām ir visai maza izvēle, pie tam visos salonos līdzīga, bet, ja pameklē, tad var atrast visādām gaumēm un krāsu toņiem.

Z
Za4is 06.07.14. 22:26 | Kāzu datums: 22.08.2014

Crexcrex es arī nopirku baltu fotoalbumu kura var salīmēt bildes, uz vāka salīmeju no puķītēm un taurenīšiem sirsniņu kurus es izspiedu ar spiežamajiem. Sirsniņai vidu ierakstīju mūsu vārdus un kazu datumu, viesu grāmata. Tā ka mēs paši dzīvojam Anglijā tad mūsu radi maz ir redzējuši mūsu bildes, tad nu albuma uz vienas lapas puses es salīmeju bildes sākot no mūsu iepazīšanas dienas. Un pierakstīju tautas dziesmas no dziesmu vārdiem. Un uz otras lapas puses viesi varēs sarakstīt novelejumus.