FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Nepieciešami trauki/galds/aksesuāri

I
Ievsīl 22.05.15. 07:50

Sveiki! Man precēsies draudzene un man ir uzticētas visādas lietas. Kur labāk varētu nopirkt smukus traukus (dažādām uzkodām, kūciņām) vecmeitu ballītei kā arī kāzu dienā dažādās vietās, kur vedīsim viņus. Vajadzīgs arī būtu, kāds smuks galds ar galdautu,jo pašiem tādu pārvadājamu nav. Tā kā šīs lietas ir nepieciešamas tikai uz vienu dienu, tad esmu dzirdējusi,ka labāk un ērtāk ir to visu noīrēt. Kādi ieteikumi/atsauksmes kur to varētu dabūt?
Paldies jau iepriekš.

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
c
chocco 03.06.15. 20:34 | Kāzu datums: 25.07.2014

Iesaku īrēt no Arkolat, blakus Riga Plaza, izvēle liela un izmaksā reāli kapeikas.
Mēs ņēmām arī vāzes, lielas skaistas.. 4 saplīsa un summa bija niecīga,kas jāsamaksā pāsizmaksa!

I
Ievsīl 31.05.15. 14:02

paldies meitenes. Dabūju to,ko gribēju gan Astro, gan Gemosā ;)

e
eviii 22.05.15. 22:48 | Kāzu datums: 25.07.2015

es ieteiktu paskatīties amazon.co.uk uz papīra traukiem un aksesuāriem, izvēle un dizains patīkami pārsteidza. mēginu kaut ko sakombinēt otrās dienas piknikam.
piemēram, ieraksti Talking Tables Frills and Frosting Side Plate in 3 Design, Pack of 12

M
Marika88 22.05.15. 12:17

Es pagājušo vasar netīšām uzgāju vienu foršu nomu, kad vajadzēja uz kāzām traukus, galdus, grillus. Tur var atrast visu ko un piedevām ļoti jauki un atsaucīgi cilvēki tur strādā, te var apskatīt http://astronoma.lv/lv/

inesiiteg 22.05.15. 10:28 | Kāzu datums: 15.08.2015