Kāzu plānošana
Kāzu kleitas un apavi
Vai baltā kleita kāzās ir tikai līgavas priekšrocība?
Meitenes, padalieties, lūdzu savās zināšanās!
Vai baltā kleita kāzās ir tikai līgavas priekšrocība?
Kā ir pieņemts?
Vai citas sievietes, dāmas, draudzenes u.t.t. kāzu viešņas, arī var ģērbt baltas kleitas?
Man kaut kur atmiņā stāv, ka pieņemts, ka balta ir tikai līgava.
Nu ja pati esi līgaviņa, tad jau rīkojies tik pēc savām izjūtām, pati vislabāk zināsi, kas tev netraucēs justies labi :)
Nu ja pati esi līgaviņa, tad jau rīkojies tik pēc savām izjūtām, pati vislabāk zināsi, kas tev netraucēs justies labi :)
he he :)
es jau pati esmu tā līgava :)
es nevarēju saprast, cik lielas ir manas tiesības iebilst :)
ieteiktu autorei pakonsultēties ar pašu līgavu ;)
Ja man pašai būtu balta kleita, tad varbūt arī nekas briesmīgs nebūtu, bet tā kā man būs šampanieša krāsas kleita, tad esmu nobažījusies, vai kāda attālāka viešņa, ar ko ikdienā nekontaktējos bieži, neieradīsies koši baltā tērpā....
Tas gan nebūtu smuki :(
vo, vo...man jau arī kaut kā tā likās. paldies!
Nesen lasīju vienu rakstu par to kā jāģērbjas kāzu viesiem vakarterpi.lv.. starp citu melnu kleitu dienas laikā arī nav ieteicams vilkt! Un vīriešu kārtas viesi nadrīkst ierasties smokingā...
Piekrītu, ka tas atkarīgs no kleitas modeļa un svinīguma. Mana draudzenīte uz manām kāzām ir nopirkusi ļoti smukiņu šifona kokteiļkleitiņu baltu ar nedaudz viegli melniem ielaidumiem, melnas kurpītes :) Viņa baidoties vai nebūšu dusmīga par krāsas izvēli, parādīja, man ļoti patika :) kleitiņu nav iespējams sajaukt ar manu lielo līgavas princeškleitu, tā ir ļoti viegla, gaisīga, vasarīga :)
sandruks - man arī tā reiz gadījās :)
Bet, ja viesenes kleita ir garumā ap celi,
un vēl kas krāsains pievilkts klāt
(krāsainas kurpītes, somiņa, šalle, lakatiņš vai krellītes un matos nav ziedu un plīvura),
tad diezin vai tas būtu kāds etiķetes pārkāpums? :)
Mjā...tas ir traki....Vajadzēja pirms tam parunāt ar līgavu...Tagad droši vien draudzība sašķiebās:( Bet nepārvilkt, ja redz, kā reaģē?...Mjā...
Ir zināms viens precedents, ka meitene uz draudzenes kāzām ieradās baltā balles kleitā, vizuāli iespaidīgākā nekā līgavas kāzu kleita, skats bija diezgan dramatisks kad līgava to pamanīja... Pie tam pēc 12tiem līgava pārģērbās, taču minētā persona gan nē!
bet cik daudz ir rozā krāsas? ja 50/50 varbūt arī nebūtu nepieklaigi tādu vikt, bet ja tur pāris rozītes un apakšmala - es, droši vien, tomēr atturētos
Vislabāk pajautā pašai līgavai, vai viņai nekas nav pretī... Man nekas nebūtu pretī, ja manā kāzu dienā kāda ierastos baltā (izņemot baltā uzvalķā, tie man kā suga nepatīk). Tik un tā liela balta kleita būs tikai man...
Bet ja ir balta kleitiņa ar rozā rozītēm un rozā tilla apakšmaliņu, vai arī tad nederēs... Pat nebiju aizdomājusies, domāju vilt uz draudzenes kāzām...
Es reiz, pavisam netīšam uz kāzām aizgāju baltā kleitā....pati tikai kāzas sapratu, ka laikam baltu kleitu vilkt nedrīkstēju (saskaņā ar tradīcijām)... Bet tā kā kleita bija īsa, līgavu pilnīgi noteikti neaizēnoju un man pavisam noteikti nevarēja sajaukt ar līgavu!
Tā kā - domāju - viss ir atkarīgs no kleitas modeļa un izskata. Ja tā ir princešu vakarkleita...tad droši vien labāk nevilkt... :)
Tā nu ir tikai līgavas krāsa.
balta krāsa kāzu dienā ir tikai līgavas :) ja nu vien tikai pats jaunais pāris nav uzlicis dress kodu ierasties visiem baltā
Balta kleita ir tikai līgavai.
Man vecmāte teica- balta kleita ir tikai līgavai un pie tam uz kāzām nedrīks iet divdaļīgā apģērbā!!! Es arī uzskatu, ka baltais - ir līgavai- jo šajā dienā līgavu nedrīkst aizēnot neviena cita!! Domāju, ka neviena negribētu ,la viņas kāzās kāda izceltos vairāk par viņu!! Tas vienkārši būtu necienīgi!
Nu vispār...tā ir pieņemts.:)Es būšu baltā un negribētu laikam, lai vēl kāda būtu baltā kleitā:)