Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
Fotogrāfs un DJ. Iesaku!!!
Ja kādu interesē varu ieteikt kolosālu nedārgu fotogrāfu (80-100Ls) un fantastisku kāzu DJ (apmēram 150Ls), kurš saprata viesus no pusvārda un lika īsto mūziku(ar savu aparatūru un gaismām un milzīgu dziesmu krājumu!) abi atrasti caur draugiem, tapēc tik nedārgi.
Mani interesē, jo pašlaik cītīgi meklēju
atbildēju Tev privāti
Mums kazas 11.07.09.Un loti meklejam gan fotografu ,gan Dj vai kazu vaditaju .varbut varetu kontaktus atsutit? :)
mums bija fantastiska fotogrāfē - un pa ļoti saprātīgu samaksu - šeit minētās robežās.
www.lifestory.lv Liene - tur ir vinas darbi un kontakti
I.Ecetaja , atbildēju Tev privāti :)))
Paskatījos www.lifestory.lv , tik tiešām fantastiskas fotogrāfijas! Un , ja vēl cena ir tāda , kā raxta Kerija, tad tiešām kolosāli...
Kerija. Varētu uzzināt kāda konkrēti bija cena? priekšdienām kādam pasākumam noderēs! : )))
15Ls/h - pa laiku no 14:00 - 20:00 samaksājām 70Ls - saņēmām CD ar 850 bildem - katra bilde maza (liekama neta) un liela - drukājama kaut plakātiem un katra bilde apstrādāta gan melnbalta gan krāsaina :).
Fotogrāfe kā cilvēks ļoti jauka un palīdz atvērties - tikai to labako varu pateikt.
hmmm
nenormāli zema cena, nez kapēc!?
bildes vismaz priekš parasta lietotāja labu labās! :)
Var uzzināt, kurš fotogrāfs tā dempingo cenu?
man arī, lūdzu, kontaktus :)
un man nederēs "no 14.00- 20.00"... vajag taču arī vakara "lustīgo" daļu iemūžināt :)
neticami zema cena fotogrāfei!
viņam tagad ir mājaslapa www.inginsh.com
es ar varu ieteikt Ingusu kā fotogrāfu. Prieks par cilvēku, par darbu ko viņš dara un par to cik viņš prasa par darbu...