Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
Zirgu sēta Klajumi
No visas sirds iesaku šo zirgu sētu. Tieši tur es tapu par līgavu un labāku vietu bildinājumam mans Mīļotais nevarēja izvēlēties, jo esmu liela zirgu mīle. Viņš bija mani aizvedis uz 2 dienu pārgājienu zirga mugurā. Ni sākuma gan baidījos, kā viņam ies, jo pirms tam zirgu bij tik no attāluma redzējis, bet, kad uzkāpa, tad izskatījās, kā uz zirga dzimis. Turklāt atšķirībā no manis, kas par spīti lielajai zirgu mīlestībai, biju nobijusies kā diegs, viņam jāšana padevās pat labāk. Tagad arī slims ar zirgiem. Pārgājienā ietilpst arī nakšņošana namiņā un pirtiņa, un protams neizsakāmi garšīgais ēdiens, kuru tev pienes uz namiņu. Neviens tevi netraucē, neprašņā un neuzbāžas. Miers, klusums un daba, un protams zirgi... Ja ir vēlme no visa atpūsties, iesaku, jo tiešām to dienu laikā ne par ko nav jādomā. Mans vīrišķis, kurš ir pastrādājis apkalpošanas sfērā un kuram serviss ir nu ļoti svarīgs, bija sajūsmā. Rezultātā mēs arī medusmēnesi pavadīsim pie viņiem, tikai šoreiz zirgu mugurās pavadot 5 dienas. Vēl aizvien esmu tādā sajūsmā, ka trūkst vārdu!
Zirgu sēta Klajumi