Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
Iluta Gulbe
Meitenes, varu ieteikt ljoti labu shuveeju Ilutu Gulbi, kas straadaa IRVE, Riigaa, skiet,taa bija uz Satekles ielas. Ieskreeju tur nejaushi, lai deelam ieshutu bikses un paluugtu salabot kleitu. Vinja manu kaazu kleitu, ko sabojaaja cita shuveeja, gliiti un aatri paatshuva. Darbs nevainojams. Pati redzeeju, ka pie viniem naaca smukaa aktrise Anuziite shuuties un redzeeju arii Zagorski.
Kādas cenas? Par kleitas pāršūšanu, bikšu labošanu?
man tur gludināja kleitu pirms kāzām! ātri, labi un ļoti laipni apkalpoja! :) par cenām var uzzināt uz vietas.... vai arī pazvanot :)
kleitas kiimiskaa tiirishana un gludinaahana bija 10 lati, mazam bikses 2 lati, kleitai paarshuja korseti (jo shuveeja Irijaa to sabojaaja - es 7 gadu vecumaa vareeju ko taadu sastraadaat, ko profesionaala shuveeja sadarija) tas maksaaja 10 lati. Es piepirku (taada kreemkraasa)Ivory kraasas audumu Teerbatas ielaa (tafta-ziids) un Iluta no jauna sashuja smalkas cilpinjas, tievu virviiti, ar ko aizsiet un arii shuushanas rezultaataa pazudushaas peerliites. Ljoti zeel, ka nenofotografeeju Irijas shuveejas darbu, - buutu par ko pasmieties un pabriiniities :)) (cilpas bija no BALTA auduma ar tik lielaam cilpaam, ka 2 pirkstus vareeja iebaazt un virviite vietaam renaaka, vietaam tievaaka, pie tam taa nebija ziida tafta bet gan oodere.