Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
Lielie plusi kāzu dienā!
Mana lielā diena jau ir aiz muguras, nespēju noticēt, ka tas viss ir tik ātri pagājis :)
Gribēju padalīties ar informāciju par tiem cilvēkiem, kas palīdzēja mūsu lielo dienu padarīt par īpašu.
Pirmkārt, ja vēl meklējat un domājat, kam uzticēt ielūgumu izgatavošanu. Iesaku mākslinieci Sandru Strēli, kas mūsu ielūgumus uztaisīja neatkārtojamus. Mums atlika tik vien kā pateikt aptuveni ideju, domu un viņa visu izdarīja lieliski.
Otrkārt, kāzu ceremoniju aizkustinošu, sirsnīgu un mīlestības pilnu izdevās radīt mācītājam Igoram Safinam. Gan mēs, gan viesi bija sajūsmā!
Treškārt, mūsu kāzu bildes fotografēja Didzis Kadaks. Viņš nav standarta kāzu fotogrāfs, viņš ir mākslinieks, kurš tver mirkļus, sajūtas, emocijas, tāpēc mūsu kāzu bildes ir ļoti "dzīvas"!
Ceturtkārt, noteikti iesaku floristi Elitu Loginu. Baznīcas rotājumi, auto dekori, kāzu pušķis, viesu nama rotājumi - viss bija saskaņots un gaumīgs, tai pašā laikā ļoti krāšņi un spilgti. Mans pienākums bija tikai izvēlēties aptuvenu krāsu. Un pat tā tika izvēlēta nejauši. Tikšanās reizē man mugurā bija oranžs krekliņš :) Visu pārējo es uzticēju floristei un viņa savu darbu izdarīja lieliski!
Un, kas ir kāzas bez labas mūzikas? Grupa 911 lika dejot visiem - omēm, vecākiem, draugiem, radiem! Pat cilvēkiem, kurus redzēju dejojam pirmo reizi! Mūzika visām gaumēm - gan latviešu, gan ārzemju.
Ak, jā, un noteikti varu ieteikt Aivaru Varnecki (Rīvas kroga īpašnieks), kā ēdināšanas servisa nodrošinātāju kāzu dienā. Viņš mums ieteica kur varam samazināt izmaksas, ko labāk likt galdā, ko ne. Kā arī viesmīļi, kas bija no viņam piederoša krodziņa Talsos, bija kolosāli jauni džekiņi, kas lieliski apkalpoja viesus un vēl beigās iejutās kāzu atmosfērā un izdancināja meitenes!
Un, ja kāda no līgaviņām meklē Rīgā kolosālu frizieri, noteikti iesaku Laima Lux meistari Kristine Blaua, kas sadarbojās ar grima mākslinieci Sandiju Džonsoni. Pateicoties viņām es izskatījos fantastiski!
Tā kā manā īpašajā dienā mums apkārt ir bijuši ļoti daudzi kolosāli cilvēki, savas jomas speciālisti, tāpēc ikkatru no viņiem pilnīgi noteikti iesaku :)
Mīļās līgaviņas, lai jūsu kāzu diena ir īpaša un lai jums apkārt tik pat daudz jauku, talantīgu cilvēku, kā bija mums, kas palīdzētu šo dienu padarīt neaizmirstamu!
Sveika! Prieks, ka kāzas izdevās. Vai tu vari man iedot floristes kontaktus, e-mailu?
Nosūtīju tev viņas tel.nr.
tik forsi,ka ir sads portals, kur var uzzinat ineteresantas lietas...respektivi es uzzinaju,ka Sandra,kas ir mana radiniece, taisa kazu ielugumus!!!!
super, jo lidz sim nekur neta nevareju sameklet labus ielugumu dizainerus :)
paaaldies :)
varbut vari te ievietot bilditi kadi izskatijas ielugumi ?! :)
Mums Sandra un Gints ir ģimenes draugi. Gints taisīja mūsu gredzenus :)
Man nekādīgi neizdodas pievienot bildes :(
Varbūt es tev varu uz e-pastu nosūtīt?