FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Šos varu ieteikt...

Iesaku muzikantu, viesu namu un fotogrāfu!

I
Ievuks_s 29.09.10. 08:39 | Kāzu datums: 28.08.2010

Kāzas bija izdevušās, nav nekā tāda, kas liktos, ka vajag labāk, savādāk.
Iesaku:
1. Cilvēku "orķestri" (nelikās, ka spēlēja viens pats): Māris Kincis (var atrast draugos);
2. Viesu nams "Malderi" - superīga saimniece, ēdiens netrūka, pat pailka pāri un viss bija ļoti garšīgi;
3. Fotogrāfs Sergejs Mahovs - neatkāpās no mums ne mirkli, rezultātā saņēmām daudz skaitu fotogrāfiju.
4. Floriste Inna - veidoja mašīnas dekoru, līgavas pušķi un piespraudi līgavainim.

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
I
Ievuks_s 29.09.10. 08:54 | Kāzu datums: 28.08.2010

Šāds izskatījās mašīnas dekors

I
Ievuks_s 29.09.10. 08:58 | Kāzu datums: 28.08.2010

Lūk mans pušķis

palma 19.10.10. 18:13 | Kāzu datums: 11.07.2008

Diemžēl es viesu namu "Malderi" gan nevienam neieteiktu. Ja vien abas domājam vienu un to pašu viesu namu, proti, šo: http://pusvaditajs.zl.lv/webedit/content/malderi/index.html
Ēdiens bija baudāms, taču bija nianses, kas nepatika. Nelaipna attieksme - vai patiešām kāziniekiem ir noteikts konkrēts laiks, kad jāiet gulēt? Daži aizsvinējušies viesi (un nebūt ne skaļi vai tādā stadijā, kad gulētu pie galda vai neadekvāti uzvestos - to varu apgalvot, jo visu to dzirdēju un pati vēl nebiju aizgājusi gulēt) dabūja dzirdēt ļoti nelaipnas replikas savā virzienā... Bija vēl šādas tādas nianses, vēl lietas, ka bija solītas no viesu nama puses, bet netika izpildītas, taču es nevēlos te "piespamot" Tavu ziņojumu. Vienīgais laikam, ko varu teikt - viesu nams patiešām nav no dārgākajiem.

Signe84 20.10.10. 13:02 | Kāzu datums: 19.08.2011

Ievuk,
Vari, lūdzu, padalīties ar izmaksām par ziediem un muzikantu?

Suns_Funs 20.10.10. 14:46 | Kāzu datums: 18.08.2006

Malderi labi der mazbudžeta kāzām, jo viesu nams ir ĻOTI vienkāršs, bet ar neko nelaipnu neesmu sastapusies.
Ļoti skaists florista darbs. Tiešām skaisti.
Ja vienu muzikantu dzirdot, šķiet, ka spēlē orķestris, tad tā arī ir, tikai tas orķestris izpaužas ierakstītos pavadījumos un līdz ar to par dzīvo mūziku kāzās to grūti nosaukt ;(. Tāds pusDJ variants.

I
Ievuks_s 20.10.10. 17:03 | Kāzu datums: 28.08.2010

Par gaumēm nestrīdās. Mums nekādu starpgadījumu nebija un saimnieci gandrīz vispār nemanijām. Nevienu sliktu vārdu par viņu pateikt nevaru.

palma 21.10.10. 19:50 | Kāzu datums: 11.07.2008

Nevis gaume, bet katram sava pieredze. :) Laikam mēs būsim trāpījuši kādā saimnieces neomas dienā - mazums dzīvē kā gadās. Tikai uzrakstīju savu pieredzi.

m
maaris 22.10.10. 00:49

Tā kā,, Suns Funs,, nevar pārzināt visu pa vienam spēlējošu muzikantu spēles manieri ,tad nu man gribētos izteikt arī savas domas.
Laba muzicēšana, skanējums un kontakts ar pasākuma dalībniekiem rodas tad ,ja pašam muzikantam tā tiešām ir sirdslieta. Un vēl ir vajadzīgs pieklājīgi skanošs instruments.
Personīgi es neizmantoju fonogrammas vai ierakstītu pavadījumu un varu reaģēt uz ,,dzīvu pasākuma norisi,, , kā vien konkrēta situācija to prasa. Vēl jo vairāk kāzās. Un tad šis pusJD variants izpaliek. Vienkārši vajag spēlēt un uzdziedāt , bet priekš ierakstiem ir CD player .
Māris K.