FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Šos varu ieteikt...

Ceru, ka noderēs, jo mums ĻOTI patika

P
Preslija 27.08.13. 13:50 | Kāzu datums: 25.05.2013

Sveikas, mīļās līgaviņas :)
Mūsu burvīgā diena jau ir pagājusi, un vēlos ar jums dalīties informācijā, ar cilvēkiem un pakalpojumiem, kas mums mūsu dienu padarīja tiešām brīnišķīgu un neaizmirstamu . Varbūt jums kādai noder! :)

1) Viesu nams "Debesu bļoda" - rezervējām gadu iepriekš. Ideāli piemērota kazām līdz 100 cilvēkiem! Viesu nams un apkārtne tiešām ļoti skaista un īpašnieces attieksme arī ļoti laipna, profesionāla, un ja, nepieciešams, sniedz attbilstošus padomus

2) Fotogrāfe - Inese Burbe rezervēju pusgadu iepriekš, jo loti viņu gribējām :) Bildes tikko saņēmām un esam sajūsmā :)) Viņā klātbūtnē jutāmies ļoti brīvi :) Cena lieliska, uzskatu, ka viņai ir dabas dots talants būt fotogrāfei
3) Grims un frizūra tika veikta Ogrē. Salonā "Magnolija" - rezervēju 3 mēnešus iepriekš. Ļoti jaukas meistare. iepriekš pieteicos arī uz iz\mēģinājumu. Kāzu rīta stresu tik pat kā nejuta, meistares visu laiku čaloja ar mani un nebija laika uztraukties :) Ar rezultātu biju ļoti apmierināta :))
6) Ziedus - līgavas pušķis, līgavaiņa un vedējtēva piesbraude, vedējmātes ziedu aproce, mašīnas un v/n dekorus pasūtījām pie Ketijas Ramanes (Puze) Tiešām ļoti talantīga meitenes. Cenas, daudzreiz lētākas nekā Rīgas salonos un ziedi 100% svaigi.
7) Ēdīnātāji -Viesu nams "Debesu bļoda". No gara piedāvājuma klāsta izvēlējāmies sev aktuālo un garšīgo. Viss bija kā runājām un viesiem ļoti garšoja.

Ja ir kādi jautājumi, varat droši man privāti vaicāt! :)
Tāpat ir saglabāti visi telefonnumuri, jo domāju, ka man pašai tie vēl noderēs :)

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši