Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
Mūsu dienas labie rūķīši
Man un vīram jau gandrīz kā mēnesis riņķī kopš lielās dienas, bet tas nemazina tās brīnišķīgās emocijas, atceroties. Tās sajūtas un emocijas, kas tajā dienā valdīja mūsos nav aprakstāmas. Mūsu lielajā dienā par mums rūpējās diezgan daudz rūķīšu, tāpēc vēlos pateikt labus vārdus par viņiem.
1) Mani un vedējmāti no agra rīta jau sāka pucēt Janīna Sarkanābola (www.sarkanabola.lv). Lokas un grimms izturēja pat lietu. Ļoti patīkams cilvēciņš. Viņas darba rezultātā jutos ļoti skaista, kā princese. Rezervēju viņu pagājušā gada novembrī un uz izmēģinājumu biju maijā. Komunikācija ļoti laba un viss tiek izrunāts līdz pat sīkumiem.
2) Kleitu šuvu INGRIDA BRIDAL un apakšsvārkus ņēmu nomā no viņiem. Attieksme vienkārši super. Tiku aptekalēta kleitas uzmērīšanas laikā. Atzinos Ingrīdai, ka pirmo reizi mūžā esmu pie šuvējas un viņa ļoti pozitīvi to uztvēra, izstāstot par audumiem, mežģīnēm un citiem sīkumiņiem par kleitu.
3) Mums bija superīgākais auto no Retro Auto Noma. GAZ 13 Čaika bija superīgākā izvēle. Mūs sākumā brīdināja, ka maksimālais ātrums Čaikai ir 70 km/h, bet braucot uz ceremoniju šķita, ka tomēr braucām ātrāk. Ja būtu karsts laiks, tad iespējams būtu pagrūti, jo mašīnā nav kondicionieris, bet mūsu vēsajai un lietainajai dienai - ideāli!
4) Ziedi no ziedu tirgotavas "Laktos" (www.lakstos.lv) ar floristu Valteru Ozoliņu (http://augumaja.blogspot.com/) priekšgalā. Viņa rūpēs bija pilnīgi viss, kas iespējams kāzu dienā floristam. Kad ieraudzīju izrotāto Čaiku, manas acis pilnīgi iemirdzējās. Ikreiz sirds sāka strauji lēkāt pirms katru reizi, kad ieraudzīju kādu viņa mākslas darbu. Tas ir kā iemīlēties ziedos!
5) Ceremonijas un svinību vieta - Mežotnes pils (www.mezotnespils.lv). Viņiem var teikt paldies par atsaucību un pretīmnākšanu, uzņemot jauno pāri ar diviem maziem suņukiem! Es pirms kāzām uztraucos, ka mums pietrūks ēdamais, jo Mežotnes pils tomēr pasniedz ēdienu vairāk restorānveidīgu nekā viesu namos. Bet manas bažas bija pilnīgi veltas, jo ņammas bija tik daudz un gardas. Ēdiens arī uz galdiem izskatījās fantastiski. Tās krāsas!
6) Muzikanti - MC Orķestris, čaļi vienkārši fantastiski nospēlēja! Kājas otrā rītā sāpēja no trakās dancošanas!
7) Mums bija vienkārši fantastisks vakara vadītājs - Ģirts Baltalksnis. Visi - gan viesi, gan mēs, bijām izsmējušies un daudzi mums jautāja, kam viņš ir draugs, līgavai vai līgavainim, jo viss bija tik laaaaaabi. Nav aprakstāms!
8) Un vislielākie mega paldies Kāzu aģentūrai (www.milestiba.lv) un visai komandai, it īpaši Dacei Miezītei, kas ar mums strādāja vairākus mēnešus pirms kāzām un uz pilnu klapi mūsu kāzu dienā un otrajā svinību dienā! Viss bija perfekti un padomāts pat par visniecīgākajām lietiņām! Es jutos kā pasakā! :) Un viesi arī!
Bildes no fotogrāfēm un video no videoperatora vēl nav un tiek gaidīti! Bet man un vīram ir pilnīga pārliecība, ka bildes un video būs kolosāli! :)