FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Šos varu ieteikt...

Mūsu palīgi. Pilnīgi noteikti iesakām. Viss saraksts.

K
Kace 10.09.13. 02:07 | Kāzu datums: 19.07.2013

Nav vel pagajusi divi menesi kops esam preceti, pat medusmenesis vel tikai bus, tacu sodien sanemam bildes no fotografa, un taa visu vakaru pavadijam tas skirstot, skatoties un priecajoties.
Tapec gribam teikt lielo paldies visiem, visiem un te nu bus musu ’Sos varam ieteikt’ saraksts. ☺

1. Kleita – manu it kaa vienkarso, bet tomer pasas izsapnoto kleitu uzsuva Inga Ezergale. Ta ka nedzivoju Latvija, tad pat merus nonemam ’on-line’ un bija tikai viena merisana pa vidu, kad bijam LV kartot dokumentus, un jau nakamaja reize braucu kleitai pakal. Uzsuva ne tikai man kleitu, bet ari viram slipsi, gredzenu spilventinu, plivuru un pat veikala pirkto vesti ligavainim salaboja. Loti forsi, un tiesam varu ieteikt visam.

2. Fotografs – jau diezgan sen zinaju, ka gribu, lai musu kazas bilde Edgars Pohevics. Paris menesus pirms kazam bijam pie vina ari uz vienu mazo fotosesiju, no kuras bildes velak izmantojam kazu zurnala. Patikams cilveks – nejaucas pa vidu, neliek vienam stavet taa, otram sitaa, bet pavisam nemanami tver mirklus un kaadus veel!! Sodien no vina sanemam pari par 1200 bildem un visas ir fantastiskas!! Loti daudzas no taam bija vienkarsi wow!!!

3. Kazu diena mani puceja Sandra Lipora. Ta ka biju nolemusi savam draudzenem un mammai un viramatei davinat iespeju sapuceties manu kazu rita, tad Sandra pie manis ieradas ar savu viru Uldi un pa abiem sapuceja mani, mammu, viramati, draudzenes un masu. Mani mati un make up iztureja pat vairakkartejas lietus gazes un mamma bija seviski sajusma par Ulda veidoto frizuru. ☺

4. Mežotnes pils bija musu pasakas piepildijums – vienkarsi fantastiska vieta, loti laipni un profesionali darbinieki. Liels paldies Gintam, kurs bija uzdevuma augstumos ne tikai pasa kazu diena, bet ari nakamaja diena. Ka ari Ilzei, kura palidzeja atrisinat vairakus jautajumus jau iepriekseja diena. Musu kazu diena bija piektdiena, bet ar viru un vecakiem naksnojam pili jau no ceturtdienas un jau tad jutam, ka par mums rupejas taa pavisam ipasi. ☺ Pils numurini bija fantastiski un pils bija loti pretimnakosa noorganizejot iespeju viesiem iecekoties agrak. Un Mezotnes pils ir un paliek kaut kas ipass – taa bija milestiba no pirma acu skata un to var redzet ari kazu bildes. Mes noteikti brauksim tur vel, kad busim atkal LV. ☺

5. Vakara vaditajs mums bija Ugis Tocs. Ta ka kazas notika latviesu/danu valoda, tad Ugis vairak bija musu labaa roka – paligs, ne tika daudz kaa centralaa, klasiskaa vakara vaditaja tels, bet tas ari bija tiesi tas, ko mes velejamies. Ugis musu velmes saprata un bija vienkarsi fantastisks. Zinu, ka vins ir spejigs ari uz daudz, daudz vairak kaa tikai but labaa roka, bet esam pateicigi, ka Ugis bija vienmer istaja laika un tiesi tad un tur, kur mums vinu vajadzeja un nebija ne par daudz, ne par maz. ☺

6. Kāzu aģentūras meitenes, kas ar mums darbojas vairaak kaa gadu. Bez vinam mes vispar nebutu apprecejusies. ☺ Dace bija nepartraukta kontakta ar mums, vinai vareju rakstit epastus pat par vis mulkigakajam lietam, kas man kaa ’pirmas reizes ligavai’ likaas kaa katastrofa vai kas pilnigi, pilnigi nezinams. Dace mums palidzeja ne tikai ar scenarija un budzeta sastadisanu, bet ari ar visu organizesanu. Ka ari ieteica mums fantastisko videooperatoru Sergeju, macitaju Kasparu, atrada visperfektako kazu masinu, noorganizeja divus forsus barmenus, samekleja mums zirgus, atrada vietu, kur iespiest musu kazu zurnalu, kas izdevas fantastisks, ieteica visforsakos muzikantus – MC orkestri(!!!), ieteica kukas cepeju unvel, un vel, un vel… Vienigais un galvenais ieteikums – klausiet Daci! Jo vina zina kas nostradas un kas ne, kas ir svarigs un kas nee. ☺ Jo vairak klausisiet Daci, jo labak bus. ☺
7. Manas rotinas taisija Inga Snuka – taa bija viena no lietam, ko biju atstajusi kaa pedejo, jo tiesam nezinaju ko es gribu. Bet tad pec ieteikumiem seit pat precos.lv atradu Ingu, kas man uztaisija vairakus komplektinus no kuriem izveleties un tie visi bija tik skaisti, ka es nopirku visus…. ☺ Par looooti pievilcigu summu, pie tam.

8. Kolonna Liepaja dazas dienas pirms kazam saveda kartiba ne tikai manus, bet ari vira nagus un ragus un piedevam vel masazu un sejas pilingu uztaisija. Fantastisks serviss un kvalitate. Tam, kas precaas Liepaja – noteikti ieplanojiet sev un viram dienu, kad aiziet sevi palutinat un savest kartiba uz Kolonnu. ☺

9. Ta ka musu kazas bija internacionalas un lielaka dala viesu ielidoja Riga paris dienas pirms kazam, vinus visus kazu rita savaca musu noiretais autobuss no Metras, Aizpute. Forsais un loti rupigais un pacietigais soferitis Girts bija ar mums kopa visu nedelas nogali un taa patiesiba bija viena no forsakajam lietam visaa kaazu paskaumaa – ka musu viesi iepazina viens otru pavisam savadak, kaa ja katrs butu braucis ar savu masinu. Autobusa vienmer bija auksts alus un nedaudz edamais un pa celam taisijam ari pieturvietas – gan Kuldiga, gan Jelgava, kur apskatijam visu ko interesantu. Girts izstureja milzigo autobusu pat pa mazajam Kuldigas ielinam.

10. Fontaine Palace palidzeja mums noorganizet visforsako afterparty. Mums bija lidzi grupa no Danijas, kura tikai izguldinata par FP rekinu, visi musu viesi sanema 20% atlaidi numuriniem, mums tika specialai rezervets balkons FP un bija vienkarsi fantastiska ballite sestdiena!!

11. Kuldigas dzimtsarakstu nodalaa pie jaukaas vaditajas sniedzam dokumentus, kaa ari sanemam loti izsmelosas atbildes uz mums svarigajiem jautajumiem, par cik virs nav latvietis un mes nedzivojam LV, tad jautajumi bija un to bija daudz, bet jauka vaditaja looti laipni mums atbildeja gan uz zvaniem, gan epastiem.

Skiet, ka pa lielam esmu atcerejusies visus. Iespejams, ka kaut ko esmu piemirsusi, bet ceru, ka kadai no jums vismaz kaut kas no sii visa noderes. ☺

19 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
K
Kace 10.09.13. 02:09 | Kāzu datums: 19.07.2013

Pievienoju vel bildes, bet ticiet man - gruti saspiest vairakus tukstosus bildes ta, lai isuma paraditu visus, kas mums palidzeja. :)

K
Kace 10.09.13. 02:12 | Kāzu datums: 19.07.2013

Augstak redzama musu frizieru komanda, rotinas kuras tika gatavotas speciali man, fantastiskais kazu zurnals un kleita, ka ari Mezotnes pils, fotografa darbs un kuka.

Vel pievienoju viesu uznemtaas pasu 'rukisu' bildes - nav visas, bet lai citas meitenes redz, cik mums cakli paligi bijusi. :)

K
Kace 10.09.13. 02:12 | Kāzu datums: 19.07.2013

Augstak redzama musu frizieru komanda, rotinas kuras tika gatavotas speciali man, fantastiskais kazu zurnals un kleita, ka ari Mezotnes pils, fotografa darbs un kuka.

Vel pievienoju viesu uznemtaas pasu 'rukisu' bildes - nav visas, bet lai citas meitenes redz, cik mums cakli paligi bijusi. :)

L
Lylah 10.09.13. 09:32 | Kāzu datums: 09.11.2013

izskatās nudien burvīgi, paldies, ka padalījies! :)

kur pasūtījāt kūciņas?

K
Kace 10.09.13. 09:47 | Kāzu datums: 19.07.2013

Kucinas mums cepa Kazu agenturas konditore. :) Piedod, bet es pat nezinu vardu - bet ieskaties milestiba.lv, varbut, ka tur izdosies tev atrast atbildi. :)

L
Lylah 10.09.13. 10:23 | Kāzu datums: 09.11.2013

Kace - paldies!

R
Rockn´roll_Bride 10.09.13. 10:30 | Kāzu datums: 19.07.2013

Opaa , Jums lija lietus? Mums nee, tikai veejsh un aukstums.
Bet apsveicu ar to ka kaazas izklausaas izdevushaas :)

K
Kace 10.09.13. 11:25 | Kāzu datums: 19.07.2013

Jaa, mums lija lietus cermonijas laikaa, mazliet tiltos, looooti daudz nolija, kad bijam jat ar zirgiem un pec tam vel pais vietaas, bet nekas - salijam izzuvam, salijam atkal un i mati iztureja, i kleita. Pat iesnas nesakeram. :) Viesi gan ceremonijas laikaa salija pamatigi, bet tas nekas - mes ari iepazinamies nenormala lietus laiakaa, ta ka protams, ka mums bija kaazaas jabut lietum. :D

Spicausis 10.09.13. 13:37 | Kāzu datums: 09.07.2014

Kace, prieks lasiit! Man patiik, ka cilveeki ir daasni ar komplimentiem un slavee labus profesionaaljus. Citaadi te biezji ir taa, ka pozitiivaas atsauksmiites taadas klusas klusinjas un labo vakara vadiitaaju/ frizieru utt. kontakti tiek paarsuutiiti privaatos meilos, savukaart suudziibas gan ir lielas un skaljas. Forshi, ka vienreiz par visaam reizeem komplimenti ir skaljaaki!
Un mani sirsniigi apsveikumi un laba veeleejumi laimiigajam jaunajam paarim! Uz veseliibaam! :)

K
Kace 10.09.13. 14:35 | Kāzu datums: 19.07.2013

Bija jau Spicausi ari dazadas lietas, kas nebija kaa planots un cerets, bet ko varejam, to nenemam galva, ko varejam, to atrisinajam nekavejoties izrunajot un ko nevarejam, tiem pec tam uzrakstijam epastu. :) Bet Uz to labo lietu Fona tie bija sikumi, lai ari bija diezgan daudz lietas, kas aizgaja pasplusma. :D Bet jau tad mes zinajam, ka tad, kad pec diviem menesiem sanemsim bildes, viss bus aizmirsies un viss bus labi un taa jau ari ir. Ja kas noiet greizi (un taa bus vienmer!), tad vajag runat un risinat uzreiz, ne gaidit nedelu pec kazasm un pierakstit pilnu internetu ar to, kas bija tik sausmigs un briesmigs. :)

K
Kace 10.09.13. 19:29 | Kāzu datums: 19.07.2013

Mums gan bija cita agentura, bet tas nekas - galvenais, lai meitenes, kam kazas vel tikai bus sanem iedvesmu no musu labajam atsauksmem. :)

B
Buciic 11.09.13. 00:11

Kace, skatos, ka mums ļoti daudz palīgu sakritis! :) Es gan vēl tikai gaidu bildes & video. :)
http://www.precos.lv/forum/?bid=534350&pid=4677104

lasmita 13.09.13. 16:32 | Kāzu datums: 03.08.2013

Uj man arī sakrīt daudzi palīgi ar Tevi :) Sandra ar vīru mani pucēja, Sergejs filmēja, man arī bija dzeltenās kāzas, kūciņtorte, fantastisks žurnāls un pats, pats lielākais palīgs protams milestiba.lv :)

K
Kace 13.09.13. 21:04 | Kāzu datums: 19.07.2013

Lasmita - Un man vel pie tam tavs Virs par barmeni bija. :-)

lasmita 13.09.13. 22:49 | Kāzu datums: 03.08.2013

haha zinu :) Viņam ļoti patika dāņu tradīcijas, ar to šlipses griešanu un kāpšanu uz galdiem :)

S
Sandrita85 16.09.13. 23:27

cik izmaksaja vinju serviss Kace?

K
Kace 17.09.13. 04:26 | Kāzu datums: 19.07.2013

Par ko tu tiesi doma, Sandrita?
Ja par barmeniem, tad tos mums ari gadaja kazu agentura, bet pajauta lasmitai cik vinas virs nem. :) Bija tiesam labs barmenis. :)

S
Sandrita85 17.09.13. 21:50

Ne, es domaju kaazu vaditajiem. Man vedejmate tikko izskiras ar savu draugu un tapec atteica but par vedejmati man :(

S
Sandrita85 17.09.13. 21:50

Ne, es domaju kaazu vaditajiem. Man vedejmate tikko izskiras ar savu draugu un tapec atteica but par vedejmati man :(