Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
Atsauksmes pēc 2013. gada kāzām
Atsauksmes pēc 2013 gada kāzām, jebšu mana pieredze!!! :)
kāzas svinējām šovasasr...skaistā saulainā augusta dienā :)
* Paldies saku savai make up meitarītei un frizierītei Kristīnei Papšai- viss bija super...gan izmēginājuma procesā-idejas, mēģinājumi...super...gan kāzu dienas gala variants!!! ļoti patika kā strādāja!
* Paldies manai sīkumiņu meiterītei-Kristīnei Bērziņai -par auskariem, kājas lentu un kurpju dekoriem un citiem "sīkumiņiem"
* Paldies un super labas atsauksmes par fotogrāfu Indaru Grasbergu! Bildes ir super un fotogrāfs no sirds "plosījās" ši vārda labākajā nozīmē. nav nekā samākslota...bet skaiti noķerti mirkļi!!!
* Paldies E.Smiļģa teātra muzejam par iespēju viņu telpās/dārzā malkot pirmo šampanieti un sarīkot foršu fotosesiju ar viesiem!
* ziedu salonam "Florinda" Spicē...skaisti, tas,ko vēlējāmies...un cena..cena mūs patīkami paŗsteidza!!!!
* autonomai "prorenta", kura mūs "paglāba",kad iepriekšējā noma attieca-tā teikt pēdējā brīdī...serviss super! Nemaz nerunājot par cenu!
* MILZĪGS pldies viesu namam "Oāze" un saimniecītei Intai!!! Super cilvēks!!!Cena ļoti draudzīga un viesu nams piemērots neliela izmēra kāzām (ap 40 cilv.) Tuvu Rīgai, laipni...un galds -super....īpaši iesaku marinētās ribiņas un mīdijas ar sieru!!! :)
* Paldies Dj Andim Miezītim...nospēlēja līdz 6 rītā...viesi kārtīgi izdancojās...tai skaitā jaunais pāris līdz rīta agrumam!
* Paldies Maritai Koledai- lai gan dekorācijas biju izveidojusi pati- viņa uzlika tās un papildināja ar ziediem kāzu dienā (kam nu man pašai nekādi nevarēja sanākt laiks)
*Paldies pīrādziņu un siersatandziņu cepējai Ritai Lakševicai-bija diktam gardi!!!!
* * *
Tad nu ne tik pozitīvā pieredze.... Ne gluži neiesaku... bet izvēloties šos-dikti visam jāseko līdzi, jāzumanās un jābūt gatavai pakarot.
*Kāzu kleitu salons "Amēlija"... :( lai gan kleita bija tā,ko vēlējos... bet process kamēr es pie viņas tiku bija grūts un nepārāk patīkāms... Labi,ka man pietika prāts izkarot,lai mana kleita būt gatva mēnesi pirms kāzām..un visu atlikušo varētu salabot pati-nepareizi uzšutos apakšsvākus (kā vēlāk vienā diskusijā atklājās nemaz nebija šuti uzmani..ja vien salonam nav tendence visus violetos apakšsvērkus šūt ar oranžiem diegiem...bet arī viduklis un garums nebija mans..labi,ka bija goda prāts un par viņiem naudu nepaprasīja), nenostrādātos kleitas stūtrus sakārtot, un samierināties ar škībajām vietām kleitā... :( kleita bija smuka (īpaši no attāluma), tāda kā vēlējos... bet...ceļs pie tās...brrrr...
* nu jā..uzmanīgi ar auto nomāma.. viņiem cenas patīk manit uz augšu (ar tādām meklēšanas procesā sakārāmies vairākām)... un ir arī variants -pateikt,ka auto salūzis, bet piedāvājumā uzrādīt to pašu auto par 3X lielāku cenu (vivi) pāris dienas pirms kāzām...
Ceru,ka kādai noderēs mana pieredze.
Ja interesē kādi kontakti-jautāt privāti!
:) Atbildēju meitenēm privāti!!!
ja vēl kādai interesē-droši rakstiet...Tiesa vairs ne katrudienu te iegriežos... bet tomēr regulāri apskatos!
Vēl atcerējos,ka nepieminēju...
labas idejas nelielām simbilskām dāvaniņām var rast veikalā
"Lavander" Vienības gatvē.
mēs viesiem gatvavojām aromātiskos maisiņus no sausajiem ziediem (lavandas)
bet te ir arī cita veida kaltētie ziedi, izejmateriāli ziepēm, svecēm un gatavas aromterapijas lietiņas.
http://www.la-vender.lv/categories/lv/70/sort/1/filter/0_0_0_0/page/1/KALT%C4%92TA-SVERAMA-LAVANDA.html
http://www.la-vender.lv/categories/lv/90/name/~-Sverami-ro%C5%BEu-pumpuri-un-ro%C5%BEu-ziedlapi%C5%86as.html
http://www.la-vender.lv/categories/lv/140/sort/1/filter/0_0_0_0/page/1/ZIEPJU-DARBN%C4%AACA--viss-ziepju-pagatavo%C5%A1anai.html
http://www.la-vender.lv/categories/lv/139/sort/1/filter/0_0_0_0/page/1/SVE%C4%8CU-DARBN%C4%AACA--viss-sve%C4%8Du-lie%C5%A1anai.html
varbūt noder.... ;)
Man interesee kapeec meitenes savus labos pakalpojumu sniedzeejus iesaka car privaatu saraksti nevis publicee tel.nr/e pasta adreses. Tas tak ir sho cilveeku bizness, turklaat, ja vinji sho darbu dara labi... Neveelos nevienu aizvainot, mani vienkaarshi jau labu laiku interesee shis jautaajums.
Pieziime - Kristiini Beerzinju ir neiespeejami atrast draugiem.lv, jo tur ir apmeeram 58 ar taadu vaardu. :(
Pievienojos Spicausis izteiktajai neizpratnei. Kad vajag ielikt negatīvu atsauksmi par pārdevēju/pakalpojuma sniedzēju, tad publisko nosakumus/vārdus un visu pārējo info bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem, bet, ja vajag paslavēt, tad tikai "caur puķēm" un privāti. Kaut kā muļķīgi sanāk...
manā gadījumā daļa no pakalpojumu sniedzējiem to dara ne kā pamatdarbu...tādēl neuzdrošinos pavisam publiski izlikt viņu kontaktus... bet tie kas gribēs-vienēmr var pajautāt...tāds ir mans viedoklis...
Kāarī nosūtot pievienoju foto vai linkus uz foto-lai var apskatīties.
Sava taisnība Jums noteikti arī ir!!!
Spicausi-ja interesē Kristīnes kontakti-varu nosūtīt.
Paldies Līgai Rozītei (tel.29962819) http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu_tortes/client.php?client_id=4545457 par fantastiski skaisto un garšīgo kūku, turklāt viņai bija arī ļoti labas cenas. Kūka bija ne tikai garšīga, bet arī ļoti, ļoti skaista, tās tapšanā tika izmantotas pašas labākās izejvielas un dekorēšanas talants.
Paldies fantastiskajiem muzikantiem Lustīgais Blūmīzers www.lustigaisblumizers.lv/ , viesi vēl ilgi atcerējās viņu vadītās dejas, spēlētās dziesmas un atrakcijas. Viņi ir netikai lustīgi muzikanti, bet arī lieliski vakara vadītaji.
Tāpat paldies par viesmīlību un skaistajam plašajām telpām viesu namam Debesu Bļoda, paldies par fantastiski skaistajām bildēm un iemūžinātajiem skatiem fotogrāfam Raivo Sarelainenam un video operatoram Jānim Dunkuram par emocionālu un skaistu video.
Gribu arī pieminēt ar sliktu piezīmi salonu Amēlija, es tur pasūtīju apakšsvārkus,rezultāts bija pilnīgi ne tas ko pasūtīju, sarunājām ka pārtaisīs - uzlabos, bet beigās kad gāju pēc labotā varianta izrādās, ka saņēmu pavisam citus apakšsvakus - īsākus, nevis uzlabotos to ko pasūtīju, beigās man šuvēja tos pāršuva, attieksme tur bija nekāda, beigās sagrozīja tā,ka es esmu vainīga.
Un jā vēl viena liela mācība, nesūtiet savu kāzu kleitu internetā, tā ir ļoti liela laimes spēle ;)