FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Šos varu ieteikt...

Ideāls viesu nams pie Saulkrastiem

f
flomar 28.10.13. 18:33

Viesu namā ''Aizvēji" Saulkrastu novadā, notika mūsu svinības, apmēram 30 cilvēki ( zālē var mierīgi izvietot visus 70, vienīgi gultas vietas ir ap 40). Par ēdienu bija sajūsmā pilnīgi visi viesi. Īpaši siltie ēdieni bija kā labākajos restorānos + bija jūtama mājīguma piegarša :) Visa kā bija daudz, neskatoties, ka pasūtījām diezgan ierobežoti. Pietika vēl nākamajā rītā un līdzi ņemšanai. Pavāriem milzīgs paldies. Īpaši es iesaku paņemt dārzeņu krēmzupu (ar ķirbjiem).( Kāzas bija oktobra sākumā). Un īpašo aizvēju karbonādi. Mājas saimniece bija ļoti laipna, gādīga, ļoti pretīmnākoša, ļoti patīkams cilvēks. Galdi bija saklāti ļoti gaumīgi, atvedām puķes, kuras bija ļoti gaumīgi izkārtotas. Tiešām, ja vēlaties gaumīgas kāzas, ļoti ļoti iesaku šo viesu namu. No ārpuses tas arī izskatās ļoti mīļi un skaisti. (vēl milzīgs pluss ir jūra 200 metru attālumā) Gaiss ārā ir superīgs. Es pat nevaru iedomāties nevienu citu tik superīgu visos aspektos viesu namu. Arī cenas ziņā tas ir ļoti pieņemams un izdevīgs.

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
J
Jekateriina 29.10.13. 13:24 | Kāzu datums: 28.06.2014

Flomar, vari, lūdzu, padalīties ar cenām? :)) Mēs arī tur ļoti gribam svinēt, bet līdz šim neizdevās sazināties ar viņiem. Cik aptuveni maksā bankets un cik nākšņošana?

m
marinciks1986 03.12.13. 16:13 | Kāzu datums: 08.08.2014

Man arii loti interesee izmaksa. :) Luudzu padalies. :)