Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
Noteikti, noteikti, noteikti iesaku :)
Paldies burvīgajai Lienei Pētersonei par skaistajām bildēm, Janīnai Sarkanābolai par skaisto matu sakārtojumu un make up, Viesturam Vizulim par lielisko viesu izklaidēšanu, grupai The Picture par lielisko viesu izdancināšanu, viesu namam Brūtes par viesmīlīgo uzņemšanu un gardo vakariņu pasniegšanu, Dacei Pigacevai par lielo darbu- pērlīšu izšūšanu kleitai un Ilonai par kleitas šūšanu, Vinetai Barbarai par skaistajiem nadziņiem, Baibai Grīnbergai par skaistajiem ziedu rotājumiem un burvīgo līgavas pušķi, Jolanatai Eberhardei par gardāko kāzu kūku. Un protams paldies viesiem mīļajiem viesiem, kas ieradās uz mūsu lielo dienu
Ak dievs, cik tev skaista kleita!!!
Paldies :)
peivienojos pie kleitas apjuumotaajaam !
Es pievienojos kleitas un grimētājas Janīnas Sarkanābolas apjūsmotājām :))
Jā, kleita ir vnk kolosāla, un arī koptēls Tev ir tik pārdomāts! Pēc šādām bildēm gribas uzdot sev jautājumu - vai tiešām es gribu standarta kāzu kleitu? :D
Pievienojos - kleita tiešām lieliska :) Vai nebija grūti ar tik garu kleitas apakšu? Manējā mazliet tikai vilkās pa zemi un vienā brīdī pat tajā sapiņķerējos :), bet skatos - Tev tas garums trīs reizes garāks par manu kāzu kleitu.
Nebija tik traki :) man tā aste bija 1.30m, dejojot bišķi traucēja :) bet kopumā bija ļoti labi, es tak precos tikai 1 reizi mūža un tad es domāju a kāpēc ne! :)
Esmu sajūsmā - šī kleita - kā īstai austrumu princesei!
Piekrītu Vittai, tā bija viena no pirmajām kleitām, ko es šeit apskatījos, bet viennozīmīgi mana favorīte, rīt pati dodos pastaigāt pa kāzu kleitu saloniem, piemērīt dažas, lai zinātu kas piestāv un uz kāda stila kleitu fokusēties :)
Doma vien jau liek ceļiem palikt trīcošiem, ka viss notiek pa īstam :) :) :)
gribēju painteresēties par grupu the picture, kā izturēja kāza, kads viņiem repertuārs bija, kādu tu vēlējies ? un cik ilgi viņi spēlēja un protams, ja nav noslēpums cik tas tev izmaksāja?
Grupa bija vienkarsi kolosāla, izdancibaja viesus, repertuārs bija loti labs, viņi atsūta kadas dziesmas viņi spēlēs, Tu jau vari kaut ko mainīt ja Tev ir īpašas vēlmes, bet vislabāk ir satikties ar Kasparu un visu izrunāt, viņš riktīgi forš ir :) noteikti iesaku Tev ņemt šo grupu kāzās ;)