FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Šos varu ieteikt...

Gredzens internetā

meundo 19.04.14. 08:15 | Kāzu datums: 07.07.2014

Ilgi nevarēju atrast Rīgas veikalos sev gredzenu, un kad jau pazaudēju cerību, metos meklēt Internetā. Bija šaubas, vai pārdevējs uzticams, un vai kvalitāte būs atbilstoša, un nu gredzens saņemts, un es pilnīgi noteikti varu ieteikt https://www.etsy.com/shop/debblazer?ref=l2-shopheader-name.

Pie cenas jāpieskaita klāt 7 USD par piegādi. Pārdevēja ļoti atsaucīga, palīdz ar padomu, man bezmaksas uztaisīja arī gravējumu. Bezmaksas var pārtaisīt arī izmēru, ja neder uzreiz, protams, apmaksājot pasta izdevumi par sūtīšanu atpakaļ. Mans gredzens tika izsūtīts jau nākamajā dienā pēc apmaksas veikšanas, vienīgais ka piegādē no Amerikas tomēr prasa laiku.

Saņēmu arī 10% atlaidi nākamām pirkumam.

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
n
narcisse 11.05.14. 21:03 | Kāzu datums: 15.08.2014

Saki, lūdzu, cik ilgā laikā sūtījums atnāca no ASV uz LV? vai nebija jāmaksā muitas nodoklis? arī vēlamies sūtīt gredzenus no etsy.com, bet bail vai iekļausimies laikā.
Varbūt kāds zina, vai iespējams stiept titāna gredzenus, ja tie par mazu?

meundo 13.05.14. 11:26 | Kāzu datums: 07.07.2014

Tas varbūt atkarīgs no juveliera, bet konkrēti manā gadījumā pasūtījums atnāca pēc 3 nedēļām. Nodoklis nebija jāmaksā, jo mans gredzens bija no sudraba un nedārgs. Ja summa augstāka, tad arī nodoklī pierēķinās klāt atkarība no gredzena cenas. Par to gan neko nezināšu. Un ja kas, man ir kods 10% atlaidei pie konkrētas juvelieres, ja vēlies, es tev to pārsūtīšu.

n
narcisse 14.05.14. 10:57 | Kāzu datums: 15.08.2014

Paldies, izpētīšu :) došu ziņu.

s
signarins 14.05.14. 20:09 | Kāzu datums: 21.06.2014

Kādā no citām diskusijām bija minēts, ka titāna gredzenus nevar ne izstiept, ne saspiest. Tāpēc jau tas ir titāns :) Šķiet, tādēļ viena no līgaviņām nožēlo izvēli par labu titānam.