Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
Iesaku fotogrāfu, vakara vadītāju, grimmētāju, frizieri, kāzu rīkotāju
Vēlos padalīties ar savu pieredzi un ieteikt līgaviņām, vedējiem un citiem kāzu organizēšanā iesaistītajiem fantastiskus cilvēkus!
Fotogrāfs - Mārtiņš Leitis - tiešām fantastisks cilvēks, lieliskas bildes, attieksme, darba atdeve. Visi jutāmies brīvi un bija sajūta, ka fotogrāfi būtu 2 vai 3 - Mārtiņš visur paspēja un visu fiksēja, palīdzēja radīt arī brīnišķīgu fotosesiju jaunajam pārim (ieteica kā labāk).
Vakara vadītājs - Ēriks Smaļķis - visi bija sajūsmā un vienā vārdā teica, ka tik jautrās kāzās vēl nav bijuši!!! tiešām spēja atraisīt visus viesus, visus iesaistīja, pārsteidza ar pārdomātām un neredzētām/ netradicionālām rotaļām un aktivitātēm, kas bija piemērotas visām vecuma grupām. Viesi ne mirkli negarlaikojās. Vakara vadītājs arī ir mūziķis un viņš lieliski to apvienoja. Tiešām no sirds iesaku!!!
Grims - Madara Struka. Burvīga, sirsnīga meitene, kas lieliski izpildīja līgavas, līgavas mātes un liecinieces vēlmes attiecībā uz grimu. Iesaku, jo pašai ļoti nepatīk, ka ir jūtama grima kārta, bet Medara uzklāja grimu tik plānu, ka man tas netraucēja un visu dienu (saule+lietus) izskatījos perfekti
Friziere - Lana Skricka (Kolona). Vienkārši esmu sajūsmā, cik skaista izskatījos!!!
Kāzu rīkotāja - Kāzu aģentūra "Kāzu burves" - viss bija ideāli. Es bez vilcināšanās varu teikt, ka man bija manas sapņu kāzas, tika izpildītas visas vēlēšanās un pat vairāk!