FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Šos varu ieteikt...

patiešām pārbaudītas vērtības...

lustinātāja 22.09.14. 13:20 | Kāzu datums: 03.08.2013

Labdien...

Atkal jau pavisam drīz šī gada kāzu sezona noslēgsies... Ir bijušas tik daudz skaistas un jautras kāzas, sirsnīgas, romantikas piesātinātas... bet nepārprotiet - es šeit nereklamēju sevi ...
Šeit gribu ieteikt savus sadarbības partnerus... Tos, kuri ir pamatīgi pārbaudītas vērtības, tā teikt - MANUPRĀT vislabākie savas jomas kāzu pakalpojumu sniedzēji, lai piesakot savas kāzas nākamgad, Jūs nebūtu vīlušies pakalpojumu sniedzējos :

1. Vislabākie kāzu muzikanti - grupa DUBULTPRIEKS un DIEVĪGĀS balss īpašnieks Raimonds Brikmanis... Kolosāls repertuārs, attieksme, skanējums, pasniegšanas maniere, dikcija, un TĀ BALSS.... Es labprāt katrās kāzās dzirdētu tikai viņus.... Prieks būs ne tikai dubultā, bet 10 kārtīgi.... ja nu Dubultprieks ir aizņemts - iesaku Lustīgo blumīzeri, Tutti Frutti un protams Bruģi. Ja naudiņas ir mazāk un vēlaties iztikt ar vienu muzikantu - iesaku Hārdiju no Valmieras un Grandāna kungu no Madonas puses.

2. Vislabākais kāzu fotogrāfs - aizvien Nils Smelteris.
Iesaku arī Raivo Sarelainenu, Anti Lūsu, Inesi Rudzīti, Ilzi Strēli.

3. Vissirsnīgākā kāzu ceremonija - Valmieras dzimtsarakstu nodaļa. Ļoti sirsnīga ceremonija bija arī Inešu muižā (pieļauju, ka vadīja Vecpiebalgas dzimtsarakstu nodaļa). Ja laulības baznīcā - mazā baznīciņa Rīgā Mēness ielā, Augstrozes baznīca un Valmieras Šīmaņa baznīca un mācītājs Bušs.

4. Valmieras puses meitenēm - vislabāk uz kāzām Jūs saposīs Trio salona meitenes. Smiltenē - salons "Tomdži".

5. Viesu nami ar vissiltāko sagaidīšanu un attieksmi, demokrātiskām cenām - "Kučuru dzirnavas" (Madona) , "Laso" , "Kunči" (Cēsis), "Aizvēji" (Saulkrasti), "Lobes krogs" (Lēdmane).

6. Video - Artūrs Rundēlis (valmiera), Oļegs Vavenko (Rīga).

ja kādam vajadzīgi kontakti, lūdzu jautājiet privāti! Tāpat arī ja vajadzīgas atsauksmes vai ieteikumi!!!

Lai izdodas atrast savu pakalpojumu sniedzēju, kam pateicoties Jūsu baltā diena būs kā burvīga pasaka ar brīnumskaistām atmiņām!!!

Dagnija

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
lustinātāja 23.09.14. 12:57 | Kāzu datums: 03.08.2013

Interesanti gan...
Cik es esmu tur bijusi (padsmit reizes) vienmēr visiem ir patikusi... Pie kam - nav vienmēr tā, ka ir vienāda šī ceremonija - ir dažādi vadītāji, dziedātāji...
bet labi, nav jēga celt trešo pasaules karu par sīkumiem... es iesaku tos, kas man šķiet paši labākie un patika arī manis vadīto kāzu viesiem...
Tāpēc jau rakstu, ka iesaku es, nevis to, ka viņi ir latvijā vai pasaulē vislabākie...

AL_kvadrātā 23.09.14. 12:29 | Kāzu datums: 06.09.2014

Protams, ka katram savs. Tik interesanti, ka nevienam viesim un arī pašam jaunajam pārim šāda ceremonija negāja pie sirds :)

lustinātāja 23.09.14. 11:34 | Kāzu datums: 03.08.2013

Privāta vēstulīte :)

lustinātāja 23.09.14. 11:20 | Kāzu datums: 03.08.2013

Vienmēr jau visiem nepatiks viens... tā jau dzīvē ir iekārtots...

AL_kvadrātā 23.09.14. 07:50 | Kāzu datums: 06.09.2014

Par Valmieras dz.n. var vēl pastrīdēties. Biju kāzās kā vedējmāte tur. Daudzas lietas ir liekas. Īpaši dziesma Ave Maria. Manuprāt, šī dziesma galīgi nav piemērota kāzām. Visi viesi teica, ka pārāk gari.
Arī runāšana lielākoties bija blablabla, protams, visi ir centušies domāt visu tā, lai labāk un krāšņāk, bet manuprāt, jaunajam pārim ir jāpiedāvā 2 opcijas - gara un gaudulīga ceremonija vai īsa un kodolīga.
Pašai ceremonija bija Babītes novada dzimtsarakstu nodaļā, Pinķos. Īsa un kodolīga ceremonija. 3 pantiņi, visi sakarīgi un par tēmu, bez prinčiem un princesēm. Ar viesu sveikšanu un papļāpāšanu ar radiem pie nodaļas, iekļāvāmies 30min.

E
Ehz_forshaa 22.09.14. 21:41

Varētu par video sīkāku info?