Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
Liels paldies meitenēm par ieguldīto darbu!
27.09.2014 nosvinējām savas fantastiski skaistās kāzas! Lielu paldies sakām Lindai un Dainai par ieguldīto darbu. Meitenes organizēja un vadīja mūsu kāzas. Viss bija izplānots no A līdz Z pat vīrs bija patīkami pārsteigts. Viesu namu sameklēja, puķu kompozīcijas un līgavas pušķi izveidoja (profesionālas floristes), dekorēja svinību telpas (mūsu numuriņš bija īpaši romantiski noformēts), piemeklēja pēc mūsu gaumes muzikantus, izveidoja saldas pārsteiguma dāvaniņas viesiem un vēl daudz ko citu, ko mūsu sirds kāroja. Vakaru novadīja vienkārši superīgi, smējāmies ar viesiem vēderus turēdami, pat tie viesi kurus nekad iepriekš nevarēja izkustināt no vietas pirmie skrēja piedalīties konkursos. Paldies meitenes par šo dienu! Lai Jums vienmēr darbiņš raiti rit uz priekšu!
Telefona numuriņš 26730162
Var palūgt meiteņu kontaktus?
Man īpaši patiesu prieku rada kāzu noskaņojums un vēl jo vairāk, kad palīgos sev esmu dabūjusi Dainu un Lindu. Viņas man ir kā labā un kreisā roka. Risina ātri visas lielas un mazas kāzu nianses. Esmu jau apmierināta ar viņu paveikto darbiņu, neskatoties uz to, ka kāzas būs tikai pēc 7 mēnešiem. Kāzu scenārijs ir vienkārši dievīgs, nevaru sagaidīt savu lielo dienu.
To visu paveica divas meitenes Linda un Daina.
Prieks par Tavu izdevusos dienu. Vai vari pielikt vardus klat siem meistariem?