Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
paldies
Sveikas esošās un topošās sieviņas!Gribētos pastāstīt par tiem lieliskajiem cilvēkiem, kas palīdzēja piepildīt manu izsapņoto sapni. Un varbūt kādai šī informācija palīdzēs padarīt arī viņas dienu īpašu.
1) Make-up meistarīte Anna Lagzdina (https://www.facebook.com/AnnaLegzdinaMakeUpArtist). Lielisks un sirsnīgs cilvēks, kā arī sava aroda profesionālis. Riskēju un izvēlējos izmēģinājumu netaisīt un ne mirkli to nenožēloju. Uzklausīja katru manu vēlmi un izcili realizēja. Vel viena lieta, kas man ļoti patika bija tas, ka pavadot šo neilgo laiciņu ar Annu bija sajūta, ka esmu satikusi sen neredzētu draudzeni. Patīkama atmosfēra un sirsnīgas sarunas :)
2) DJ Jānis Fabriks. Jau no sākuma zināju, ka vēlos DJ kāzās, tāpēc uzrakstīju vairākiem un viens no pirmajiem atbildēja tieši Jānis. Teikšu godīgi biju ļoti patīkami pārsteigta par cenu, jo citi uzrunātie prsīja divas un trīs reizes vairāk. Apbēru Jāni ar daudz un dažādiem jautājumies un kuriem ļoti ātri arī saņēmu atbildes, pēc kurām arī sapratām, ka tieši viņš būs īstais musu kāzām. Atbraucot uz viesu namu biju sajūsmā par gaismas spēlēm, kuras jau bija sagatavots un ideāli iederējas telpā un radīja pasakainu noskaņu. Ļoti patīkams pārsteigums bija arī tas, ka Jānis pats bija sagatavojis pāris interesantas izklaides mums un viesiem, un sagatavojis arī apēdamas pārsteigumu balviņas. Piebildīšu vel to, ka viņš spēlēja līdz pat astoņiem rītā. :)
3)Fotogrāfs Daniil Zhylinski (http://zhylinski.com). Lielisks un sirsnīgs cilvēks, kurš lieliski dara savu darbu. Ļoti bieži jūtos nēerti fotogrāfējoties, bet viņš spēja iedrošināt un lika justies ērti. Deva padomus un ieteica, kā labāk nostāties un ne reizi neistājās samulsums. un bildes ir izcilas :)
4)Kleita Inga Beikule. Šim cilvēkam laikam nekad nespēšu pateikties par viņas fantastisko darbu. Mana sapņu klaita un tikai man vienai. Ieteica kā labāk un uzklausīja katru manu vēlmi. Šis cilvēks uzšuva manu pašu pašu pirmo kleitiņu, kad man palika gads un radīja arī manu svarīgāko dzīves kleitu. Milijoniem paldies viņai.
5) kūka (majaskukas.lv) viena no gardākajām medus kūkām ko esmu baudījusi. Garda un skaista.
Un paldies vel citiem cilvēciņiem, kas lika man justies kā princesei un ar smaidu atcerēties šo lielisko dienu, kas noglabāta manā atmiņu krātuvītē uz mūžu. :)
Pa mājas kūkām pievienojos!! Fantastiski gardas!
p.s. mums torte dikti līdzīga izskatījās! :)
mmm, cik skaista un garda tā kūka izskatās. Cik izmaksāja? Kurā vietā atrodas?
Tiešām ļoti skaista kūka :)
atrados viņi siguldā ja nemaldos, mums veda uz Ādažiem...piegāde 15 eiro jo prasījām lai ved vakarā. ar piegādi sanāca 85eiro. garda un katra centa vērta :)