FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

Idejas vecmeitu ballītei!

B
Bamboocha 04.05.16. 07:41

Sveikas! 
Ir sanacis tā, ka esmu gan līgava, gan arī līgavas draudzene, kurai jāsarīko ir vecmeitu ballīte! 
Vēlētos viņai sarīkot tiešām labu un neaizmirstamu ballīti! 
Zinu, ka krāniņkūkas, mantu tirgošana Vecrīgā, striptīzs galīgi pie sirds viņai neies! 
Kādi būtu Jūsu ierosinājumi kā šo dienu padarīt īpašu? 
Varbūt jau esat bijušas uz kādām ballītēm, ko varat ieteikt? 

Paldies! ;) 

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
i
ingina9 04.05.16. 07:54 | Kāzu datums: 11.08.2016

Mēs laikam leksim ar gumiju Siguldā un pēc tam varbūt kāda fotosesija un vakarā ballīte kādā klubā!!! ;)

B
Bamboocha 04.05.16. 09:09

Drosmīgi! Mana draudzene noteikti šadai aktivitātei nepiekristu! Domāju, ka viņa nebūtu spējīga pat vagoniņā iekāpt, kur vēl izglēkt! Bet ideja ir adrenalīni laba! :) Jā, fotosesija ar mums tiek plānota! Noteikti ka jūras krastā vai kādā skaistā pilsētā! Par klubu es ar ieminējos, viņa teica, ka nav vairs tāds vecums! Un, ka klubi vairs nesaista! Trakums viens! :D 

i
ingina9 04.05.16. 10:15 | Kāzu datums: 11.08.2016

Nu var jau uztaisīt vēl kādu pucesanas vakaru ar tēju un kūkām, ideju jau daudz, tik jāatrod piemērotākais!!! ;)

E
Ehz_forshaa 04.05.16. 12:07

Domāju, ka ir jāsanāk kopā draudzenēm un jāparunā par šo! Ideju par mierīgām ballītēm ir ļooti daudz...
1) vienā ballītē ar vilcienu kopā braucām uz Salaspils botānisko dārzu, kur bija pikniks un fantastiska fotosesija. Pirms un pēc tam bijām dzīvoklī, kur bija gan dažādi uzdevumi, gan pucēšanās. Bet ballīte sākās vienā sporta klubā ar kārtīgu deju nodarbību (līgaviņa ir sportiska).
2) braucām ar vilcienu uz Līgatnes vīna darītavu, kur mums bija degustācija. Ballīte sākās līgavas dzīvoklī ar uzdevumiem, tad pastaigu pa Rīgas centru un fotosesiju. Noslēgums pirtiņā.
3) sākums dzīvoklī, pucēšanās, uzdevumi, tad došanās uz Baskāju taku. Tur fotosesija (tiešām pasakaina vieta), pastaiga pa šo taku, pikniks, uzdevumi... tad došanās uz Jūrmalu, tur lekcija par laulības dzīvi, un vakara pikniks jūras krastā.
4) vnk vakariņas ar dažiem uzdevumiem meiteņu kompānijā, nepiespiesti, bez jebkādiem izgājieniem, fotosesijām utt.

TIešām viss ir atkarīgs no tā, ko vēlas līgaviņa, kas viņai patīk un ko tiešām viņa negribētu.

D
DaGa 03.05.17. 18:35

Es iesaku sapucēties visām kopā, jo kurai gan meitenei nav paticis pucēties pirms kopīgas ballītes :) tas raisa sievišķīgas sarunas un atbrīvo jebkuru atmosfēru! Es domāju, ka jābūt arī fotosesijai, jo bildes ar meitenēm vienmēr atradīs īpašo vietu fotoalbūmā, turklāt, ja līgaviņa nav piedalījusies fotosesijā, tas viņai ļaus "patrenēties" pirms kāzu dienas!
Vēl - iesaku neizniekot naudu, bet pasniegt līgavai kādu skaistu dāvanu! Mēs izvēlējāmies halātiņu kāzu rītam un viņa bija sajūsmā! Pēc ilgiem meklējumiem, uzgāju kādu sirsnīgu meistarīti no Slovēnijas Etsy portālā. 
Vari apskatīt šeit: https://www.etsy.com/shop/evelinaapparel?ref=l2-shopheader-name

Tā bija arī simboliska dāvana no meitenēm, jo novelkot halātiņu uzreiz tika ietērpta lielās dienas kāzu kleitā :)

Katrā ziņā, man liekas, ka tai dāvaniņai jābūt sievišķīgai, jo vecmeitu ballīte ir ne tikai traka ballēšanās, bet arī meitenīgas sarunas un kopā būšanas laiks!

Lai izdodas!

A
AnnaJ 04.05.17. 13:55 | Kāzu datums: 26.08.2017

Kāds foršs pirts rituāls varbūt?

G
Galma_dama 15.12.17. 10:27

Paldies par Etsy kontaktiem, pie dāvanu sagatavošanas būs pa rokai un noderēs. Manai draudzenei, kurai būšu vedēja, kāzas notiks Februārī, tādēļ jau arī sakām skenēt ziemas izklaides pasākumus vai kaut ko riktīgi interesantu, bet indoor. Par ideju avotu tika ņemta dāvanu serviss izlase meitenēm: Dāvanu serviss -davanas viņai. Vai kāda no jums ir izmēģinājusi braucienu ar vučko? Man personīgi šķiet, ka tas varētu būt tas, kas paliks atmiņā, bet varbūt tomēr labāk kādas SPA procedūras? Ko jūs izvelētos? Jo līgavai visa dienas programma būs pārsteigums :)

A
Annie9 28.05.18. 17:03

Dāmu vidū aizvien populārāka kļūst lāzertaga spēle, jo "šāviens" jūtams ar nelielu vibrāciju. Protams, jāpadomā, vai pašai līgavai tas būtu saistoši, jo spēles laikā sanāk gana izskrieties, bet ir foršs azarts. ;)

i
ieva.zemite 05.06.18. 16:00

Ļoti interesantu pasākumu mākslinieciskāk noskaņotām meitenēm var noorganizēt stikla mākslas studijā "Glass Point" iepretim Grīziņkalna parkam. Mēs ar draudzenēm gatavojām stikla rotas, dzērām vīnu un forši, ka pēc tam vēl sanāk atkal satikties, lai gatavās rotas sadalītu pēc piederības :))