FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

Ko ielūgt uz vecmeitu ballīti?

Y
Yelloww 27.05.16. 11:20

Vai vecmeitu ballīte piedalās tikai līgavai tuvākās? Vai arī var aicināt visas jaunās meitenes, kuras būs kāzās. Bet kuras līgava diemžēl diezgan labi nepazīst, tikai kopīgos ģimenes svētkos satiekas?

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Ehz_forshaa 27.05.16. 12:02

Es domāju, ka tas atkarīgs no līgaviņas un viņas vēlmēm, ko viņa pati vēlas redzēt šajā pasākumā - vai tikai tuvākās draudzenes, vai visas ielūgtās meitenes ;)

h
helliite 27.05.16. 16:35 | Kāzu datums: 01.08.2015

Mums ir tā,ka līgava sastāda meiteņu sarakstu un pasaka datumu..
Un izdomā, kas ir galvenās rīkotājas.
Tā ir visvieglāk :)
uzziniet vai ir kas tāds, ko līgaviņa tiešām nevelētos savā ballītē, lai nav tā,ka jādara kaut kas,kas nepatīk ;)

i
ingausis 28.06.16. 15:52 | Kāzu datums: 05.08.2017

Pierītu meitenēm! Uz vecmeitas ballīti aicina meitenes kuras grib redzēt Līgava. Protams,liekās a ko citas,bet vecmeitu ballīte skaitās draudzeņu tusiņš. Jūs tusējat no sirds,jo Līgava kļūs par sievu no brīvās dzīves...Un protams ir svarīgi uzzināt,ko līgava gribētu un ko kategoriski atteiktos darīt. Cita ar prieku savas biksītes gatava pārdot,cita grib barinā spa baudīt. Lai Jūs burvīga ir vecmeitu ballīte!

Kechupinsh 29.06.16. 08:18 | Kāzu datums: 08.07.2016

Mana ballīte ir garām, tad varu padalīties kā darīju es.
Uzaicināju visas tuvākās draudzenes un arī topošās radinieces, jo man ar viņām ir labs kontakts un tiekamies ļoti bieži.
Pateicu meitenēm sev vēlamo datumu. Man arī negribējās, lai vecmeitu ballīte ir nedēļu pirms kāzām. Un pateicu ko nevēlos un ko vēlos.
Kā arī norādīju organizatores, kas atbild par visa savākšanu kopā utt.

Man bija lieliska ballīte, tieši tāda kā gribu un ar visa veida jautrību.