Kāzu plānošana
Vecmeitu ballītes
Ko ielūgt uz vecmeitu ballīti?
Vai vecmeitu ballīte piedalās tikai līgavai tuvākās? Vai arī var aicināt visas jaunās meitenes, kuras būs kāzās. Bet kuras līgava diemžēl diezgan labi nepazīst, tikai kopīgos ģimenes svētkos satiekas?
Es domāju, ka tas atkarīgs no līgaviņas un viņas vēlmēm, ko viņa pati vēlas redzēt šajā pasākumā - vai tikai tuvākās draudzenes, vai visas ielūgtās meitenes ;)
Mums ir tā,ka līgava sastāda meiteņu sarakstu un pasaka datumu..
Un izdomā, kas ir galvenās rīkotājas.
Tā ir visvieglāk :)
uzziniet vai ir kas tāds, ko līgaviņa tiešām nevelētos savā ballītē, lai nav tā,ka jādara kaut kas,kas nepatīk ;)
Pierītu meitenēm! Uz vecmeitas ballīti aicina meitenes kuras grib redzēt Līgava. Protams,liekās a ko citas,bet vecmeitu ballīte skaitās draudzeņu tusiņš. Jūs tusējat no sirds,jo Līgava kļūs par sievu no brīvās dzīves...Un protams ir svarīgi uzzināt,ko līgava gribētu un ko kategoriski atteiktos darīt. Cita ar prieku savas biksītes gatava pārdot,cita grib barinā spa baudīt. Lai Jūs burvīga ir vecmeitu ballīte!
Mana ballīte ir garām, tad varu padalīties kā darīju es.
Uzaicināju visas tuvākās draudzenes un arī topošās radinieces, jo man ar viņām ir labs kontakts un tiekamies ļoti bieži.
Pateicu meitenēm sev vēlamo datumu. Man arī negribējās, lai vecmeitu ballīte ir nedēļu pirms kāzām. Un pateicu ko nevēlos un ko vēlos.
Kā arī norādīju organizatores, kas atbild par visa savākšanu kopā utt.
Man bija lieliska ballīte, tieši tāda kā gribu un ar visa veida jautrību.