FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

Sievišķīga vecmeitu ballīte

K
KriksyLady 05.02.17. 19:02 | Kāzu datums: 26.05.2017

Sveikas!

Vai varat ieteikt, kādu skaistu, mierīgu un ar noskaņu SPA, skaistumkopšanas salonu vai kādu citu vietu, kur varētu īstenot vecmeitu ballīti? Doma ir, ka visas meitenes varētu kopīgi atpūsties, baudīt lutināšanu un, iespējams, kaut ko iemācīties kādā meistarklasē vai kaut ko citu sievišķīgu pasākt. Šobrīd atrašanās vietai nav liela nozīme. :) 

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Sabu 06.02.17. 08:56 | Kāzu datums: 10.08.2017

Burvīga vieta Piena muiža - es kad plānoju draudzenei vecmeitas ļoti gribēju tur tādu meiteņu relax dienu, bet beigās nedaudz uz citu pusi mainījās virziens :)
Attiecībā par meisterklasēm - zinu sievieti kas vada burvīgu meisterklasi gan zīda apgleznošanā, gan zīda brošu un rotu taisīšanā, vēl pati esmu nesen taisījusi kūku taisīšanu. zinu, ka ir arī visādu kosmētikas taisīšanu iespējas, vajag tik pameklēt i-netā.

I
Ilze_K 06.02.17. 09:35 | Kāzu datums: 28.08.2016

Pati neesmu izmantojusi, bet patīk ideja- smaržu gatavošana. https://www.facebook.com/bonne.lv/?fref=ts
Kad pirms kāda pusgada jautāju,teica, ka izmaksājot 15 eur no personas, dodas izbraukumus. :)

K
KriksyLady 06.02.17. 18:28 | Kāzu datums: 26.05.2017

Super, liels paldies! :) 

S
SalnaLauma 06.02.17. 18:59

Ooo, lieliskas idejas ballītei. Man ar gribas tā skaisti un mierīgi bez stulbām izdarībām.

K
KalniņLote 15.01.19. 11:11

Joker klubā ir VIP telpa, kur manai draudzenei bija vecmeitu ballīte.

P
Precos.lv 20.05.19. 12:02 | Kāzu datums: 20.08.2025

Aplūko dažādu aktivitāšu apkopojumu: Idejas vecmeitu ballītei