Kāzu plānošana
Vecmeitu ballītes
Sievišķīga vecmeitu ballīte
Sveikas!
Vai varat ieteikt, kādu skaistu, mierīgu un ar noskaņu SPA, skaistumkopšanas salonu vai kādu citu vietu, kur varētu īstenot vecmeitu ballīti? Doma ir, ka visas meitenes varētu kopīgi atpūsties, baudīt lutināšanu un, iespējams, kaut ko iemācīties kādā meistarklasē vai kaut ko citu sievišķīgu pasākt. Šobrīd atrašanās vietai nav liela nozīme. :)
Burvīga vieta Piena muiža - es kad plānoju draudzenei vecmeitas ļoti gribēju tur tādu meiteņu relax dienu, bet beigās nedaudz uz citu pusi mainījās virziens :)
Attiecībā par meisterklasēm - zinu sievieti kas vada burvīgu meisterklasi gan zīda apgleznošanā, gan zīda brošu un rotu taisīšanā, vēl pati esmu nesen taisījusi kūku taisīšanu. zinu, ka ir arī visādu kosmētikas taisīšanu iespējas, vajag tik pameklēt i-netā.
Pati neesmu izmantojusi, bet patīk ideja- smaržu gatavošana. https://www.facebook.com/bonne.lv/?fref=ts
Kad pirms kāda pusgada jautāju,teica, ka izmaksājot 15 eur no personas, dodas izbraukumus. :)
Super, liels paldies! :)
Ooo, lieliskas idejas ballītei. Man ar gribas tā skaisti un mierīgi bez stulbām izdarībām.
Joker klubā ir VIP telpa, kur manai draudzenei bija vecmeitu ballīte.
Aplūko dažādu aktivitāšu apkopojumu: Idejas vecmeitu ballītei