Kāzu plānošana
Vecmeitu ballītes
feinākā ballīte
vēlos padalīties iespaidos par savu vecmeitu ballīti!
viss sākās 17.30 - man bija jābūt gatavai tīkliņzeķēs un kurpēs pie mājām.. piebrauc draudzenes auto.. pirmais pārsteigums braucam uz masāžu un make up! kad esmu kārtīgi relaksējusies..pēc manis ierodas visas meitenes saģērbj glaunā vakarkleitā!un dodamies tālāk..
Forša ballīte :)
vāverītes rādīšanas pārdošana??? :DD tas ir kaa? :)
atraktīva ballīte : ) un bildītes superīgas : )
vāverītes pārdošana bija apm. šaada!- iedeva man uzvilkt biksiites ar taadaam sarkanaam puucinjaam..tad mees viirieshiem meeģinājām iztirgot redzeet itk kaa manu vaaverīti..tie kas nopirka protams neko vairaak par sarkanaajaam puucinjaam neredzeeja! vispaar šī atrakcija sameeraa interesanta bija..jo vīrietis ar labālu humora izjūto jo labāk..izjautroties nu tiešām varēja!
izskatījās šādi..
Forša ballīete!
Laba ideja par to vāverītes tirgošanu ;)
uuu-uh :)
nu, spēcīga ballīte!!! ;) tev draudzenes ļoti pacentās.. es gan nezinu, vai varētu rādīt vāverīti vīriešiem :))) bet apskaužu, tiešām izskatās jautri! :)
redzēsim, ko man liks rādīt manējās :D jēziņ :))))
Jā, tiešām feini izdomāts, lai gan, izladot rindiņu par vāverītes apskates tirgošanu es iztēlojos, ka tas varētu izskatīites mazliet savādāk - pakaplojuma pircējam tiek parādīta īsta, maza, no kabatas izvilkta mīkstā mantiņa :))) ir vaverīte? ir! :))))