Kāzu plānošana
Vecmeitu ballītes
Iesakiet kādu foršu dāvaniņu
Es savā vecmeitu ballītē gribētu katrai meitenei uzdāvināt kādu jauku un foršu dāvaniņu, kas viņai paliktu par piemiņu no šī, cerams, jautrā notikuma. Vai ir kādi ieteikumi?
Tās, kurām ballīte jau ir aiz muguras - vai kaut ko dāvinājāt?
Es neko nedāvināju. Patiesību sakot, tieši meitenes man bija sarūpējušas dažādas lietiņas, kas palika par piemiņu.
Es arī neko nedāvināju, neesmu arī redzējusi, ka kāda dāvinātu. parsati jau līgava ir tā, kura tiek dāsni apdāvināta ar visādiem intīmiem nieciņiem. protams, ja ir vēlēšanās, vari to darīt, tad ieteiktu varbūt kādas mercipāna figūriņas, piemēram, enģelīšus, vai sirsniņas... nu nezinu.
Es arī gribēšu noteikti kaut ko uzdāvināt, tomēr, viņas būs domājušas, veltījušas tam laiku, domājams, arī tērējušas naudiņas!!! Gribētos, lai ir kaut kas paliekošs, varbūt katrai kādu mīlīgu suvenīrtipa lietiņu, tikai pagaidām nevaru iedomāties - ko!?
Varbūt ir kāds tāds veikals, kur visādas interesantas lietiņas?!
Protams, ka meitenes man noteikti būs sarūpējušas visādus pārsteigumus un dāvaniņas, bet gribētos kaut kā iepriecināt arī viņas :o) Varbūt kādu foršu piekariņu vai nozīmīti. Varētu jau ebay.com kaut ko foršu pasūtīt visām, bet nezinu ko lai meklē :o)
Ierakstot google bridal party gifts izmetā slaukā visāda sizdejas uz attēliem un uz citām lapām.
Es iedomājos, ka varbūt var uztaisīt to picturehappy.lv plāno grāmatiņu ar jūsu visu kopbildēm, varbūt katrai malziet personificētu - sākot ar agrāko laiku bildēm, kad bija bizes (ja tādas iir) līdz mūsdienām. Varbūt pierakstīt smieklīgus stāstiņu, kad bilde tika fočēta.
Vienīgi -sanāk ļoti dārgs prieks, ja meiteņu daudz, neskatoties uz to, ka 7.99 it kā nav baisi liela nauda.
Ideja forša, bet dārga, ja jāpērk 10 meitenēm :o(
http://www.for-bridal-showers.com/images/bridal-autograph-bear.jpg
kaut kas tāds - forša ideja, ar visu meiteņu parakstiem :)
auduma maisiņu ar apdruku, piemēram :) noderēs pludmales sezonā