FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

Izbrauciens pa Rīgas kanālu

M
Miumiu 05.05.10. 10:34

Sveikas, meitenes ;)
Manai draudzenei tuvojas vecmeitu ballīte, vēlējāmies sagādāt dažādus pārsteigumus, tostarp arī izbraucienu ar laivu pa Rīgas kanālu! Diemžēl par šo izbraucienu esmu tikai dzirdējusi un redzējusi, taču ar kontaktpersonu meklēšanu man nesokas nemaz tik viekgli kā biju iedomājusies :(
Vai kāda no Jums ir izmantojusi šādu pakalpojumu? Būšu ļoti pateicīga par jebkuru sniegto informāciju :)

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Bailey 05.05.10. 10:49

Ķer privāti :)

M
Miumiu 05.05.10. 11:11

He he - stopēsim!

m
maijamaija 05.05.10. 11:36

Es atceros, ka bija mājas lapa, bet ar tik neizteiksmīgu nosaukumu, ka nevaru atcerēties. Ātrumā google arī neko neatrada. Kuģīšus sauc Maria, Rebeka un Darling un saimnieks bija Ainis Čaunāns. Veiksmi meklējumos! :)

M
Miumiu 05.05.10. 11:44

Kāreiz uzgāju šos kuģīšus! Izskatās ļoti omulīgi, bet draugs google šoreiz nepalīdz kontaktu meklējumos, domāju, ka tur būs jāaiziet uz vietas un jāpainteresējas.
Paldies! :))

i
ingreta 05.05.10. 22:04 | Kāzu datums: 20.02.2016

KANĀLA MOTORLAIVU KOMPĀNIJA. TĀLRUNIS 67229008 Pagājušajā vasarā izmantojām vienu šo kuģīti jaunā pāra vizināšanai ,viss bija pat ļoti ok.Bijā 10 cilvēki ,izvizinājāmies ,izjutām Rīgu no cita skatu punkta un mūsu kuģīša kapteinis bija ļoti jauks cilvēks.
Pietam mēs nedaudz kavējām ,bet mūs uzticīgi gaidīja ,kaut gan mēs viņus pabrīdinājām ka kavēsim.Šo kompāniju noteikti iesakiu

F
Filzens 05.05.10. 23:57

Vispozitīvākas atsauksmes par uzņēmumu, maršrutiem un kuģīšiem. Pagājušajā gadā svinēju kopā ar ģimeni tur savu izlaidumu, bija kolosāli. Īpaši interesanta ir tirgus daļa + ceļš no ostas līdz basteja kalnam.