FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

Juhū, rīt mana ballīte ;)

R
Rashela 02.07.10. 16:50 | Kāzu datums: 17.07.2010

Šodien sēžu birojā, ierakusies datorā un darbā...un manā kabinetā ienāk muskuļains puisis (pieklājīgā) jūrnieciņa ietērpā un atnes ielūgumu uz vecmeitu ballīti pudelītē ar jūrā apbružātiem stikliņiem...

Ārprāc - neko tādu nebiju gaidījusi :)
Man šķiet nosarku un nobālēju 5x :D un puisim tik spēju neveikli izspiest "...sveiki!" :D

:D

Meitenes forši pārsteidza...tagad jāgaida turpinājums...iesākums jau intriģējošs :)

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Zandiņa 02.07.10. 16:59 | Kāzu datums: 07.08.2010

ai, super, cik jauki!!!!

a
aija_p 02.07.10. 17:01 | Kāzu datums: 17.07.2010

wow! iesākums jau nu kolosāls! :))

R
Rashela 02.07.10. 17:06 | Kāzu datums: 17.07.2010

Galvenais, ka pusdienu pārtraukumā ar kolēģēm bijām vēl vīnu iedzērušas...un es biju uz solāriju aizskrējusi...tas "nosarkums" bija pamatīgs :p

BET nu nevaru sagaidīt...laikam pirmo reizi dodos vai, pareizāk sakot - rīt mani savāks, uz ballīti par kuru vispār nav ne mazākās nojausmas, ko man tur sagaidīt ;)

:) :) :)

M
Montaliine 02.07.10. 17:09 | Kāzu datums: 10.07.2010

Man arī rīt būs ballīte :))) Neko daudz nezinu un tas uzdzen mazliet stresiņu :)) Bet es uzticies būs jauki :) Bet tev tiešām labs ielūgums :)

bucic 05.07.10. 12:05 | Kāzu datums: 10.07.2010

Es arī biju palielā stresā, bet, ieraugot meitenes, stress pārgāja, pēc pirmās šampanieša glāzes tas pazuda pavisam un diena pagāja kā stunda. Un patiess prieks, ka īsti draugi mani saprot un zina, ko es gribētu, ko negribētu. Veselu dienu jutos kā izlutināta princese.... :)
Paldies!!!

k
krabitis 05.07.10. 12:15 | Kāzu datums: 24.07.2010

Pastāsti kā gāja!!
Man ballīte paredzēta tikai šo 6dien un es pilnīgi neko nezinu kas būs, ko gaidīt un galvenais cikos gaidīt. :D Bet es ar nepacietību un patīkamu satraukumu gaidu ko manas meitenes būs sataisījušas! :)))

Kerija24 05.07.10. 13:36 | Kāzu datums: 07.08.2010

Man arī ballīte tikai vēl priekšā-sestdien! Man tikai pateica, ka būs un viss. Gaidu ar nelielu uztraukumu, jo zinu, ka būs pilnīgi crazy kaut kas! Galvenais, ka visas klusē kā partizāni un neko nestāsta!!!

Tā ideja par jūrnieku ar ielūgumu, superīga!!! Labi izdomāts :)

a
aila 06.07.10. 18:42 | Kāzu datums: 16.07.2010

:D Šogad laikam jūras tēma ir aktuāla :) Man arī ielūgums bija pudelē noformēts un ballīte paredzēta saistībā ar jūras tēmu .

b
bfly 06.07.10. 23:09

man gan ballītē bija medmāsiņu tēma ar domu, ka esmu neglābjami slima, jo gribu precēties un tad nu meitenes darīja visu, lai mani izārstētu :)

k
krabitis 07.07.10. 08:56 | Kāzu datums: 24.07.2010

Medmāsiņu tēma ir varenlaba. Kādus tik jokus nevar izdomāt. Mēs pagājušajā gadā draudzenei sarīkojām vecmeitu ballīti par šādu tēmu, jo viņas nu jau esošais vīrs mācās par ārstu, tad nu spriedām, ka viņam nepieciešama asistente. Viņa bija pilnīgā sajūsmā par šo. :))

V
Vin:) 07.07.10. 14:57 | Kāzu datums: 24.07.2010

es savukārt šodien saņēmu ielūgumu uz savu - Gumijas ballīti.. pastiept gumiju ar vecmeitām... hmm, izskatās, ka būs lieliski :) un bail arī ir :) saņēmu arī nākamo pārsteigumu - dažādu lietu izpārdošanu manā draugu galerijā :D:D vecmeitas vāc naudu ballītei... smējos kā kutināta - viņas ir lieliskas :):) nevaru sagaidīt piektdienu :)