Kāzu plānošana
Vecmeitu ballītes
Vai Vecmeitu ballīti rīkojāt pašas???
svekas meitenes,
gribeejaas pajautaat vai vecmeitu balliiti taisiijaat pasas vai arii draudzenes?
lieta tada ka ja velos vecmeitu balliti tad nakas pasai taisit,jo draudzenes nespej neparko vienoties un nolemusas ka nespej neko uztaisit :(
piedod, bet kas tā par vecmeitu ballīti, ko Tu pati taisi? Nez, man visu rīkoja draudzenes un bija tik forši, ka neko nezināju, kas būs...es pati noteikti netaisītu, jo es taisu kāzas. :)
Man arī rīkoja draudzenes, lai arī viņām gāja kā pa kalniem, jo dažādi cilvēki, kas iepazīti dažādos laikso, bet viss izdevās un bija tik forši, ka labāku baļļuku šobrīd atcerēties nemaz nevaru. :)
ja pašai būtu jārīko, tad piekrītu Vin:) es ar droši vien nerīkotu, jo kas tā par ballīti, kura pašai jārīko un kas tās par draudzenēm, ja tevis dēļ nevar savākties. :) :)
Tieši tā! Kas tās tad par draudzenēm? Man arī visu rīkoja manas mīļas un ballīte bija vnk ideāla.
Zinu, ka viņas darīja tā, ka no visa bariņa tikai 2-3 uzņēmās organizēšanu ar vienu pašu galveno vadībā un pārējās meitenes vienkārši tika informētas, kur jābūt, kas jāvelk utt.
Viennozīmīgi, kas tā par vecmeitu ballīti, kas jātaisa pašai
Manām meitenēm ar gāja kā pa celmiem, un galā nez kādēļ daudzas atteicās.
bet kas patiešām vēlējās būt ar mani tās vienojās un visu saorganizēja, tā, ka man bija viena liela, liela šoka terapija, jo mana ballīte noteikti nelīdzinājās nevienai tradicināli pierastajai.
Starpcitu meitene, kas uzņēmās visu vadību, visu veidoja kopā ar puisi, kas vīriņam organizēja viņa ballīti.
vai tiešām tavas draudzenes nolaupīs tev šo vienreizējo pasākumu?
Es savu ballīti atcēlu pati, jo meitenes nespēja vienoties un no pasākuma atteicās daudzas man tuvās. :)
Manā ballītē arī beigās bija precīzi puse no visām aicinātajām meitenēm, jo otra puse atbira dažādu "interesantu" iemeslu dēļ, bet nu es varu apgalvot, ka tā arī bija labāk - beigās mums bija tāāāāāda ballīte, ka daža laba atkritēja nebūtu spējusi turēt līdzi :) Un - jā, arī manām meitenēm gāja kā pa celmiem ar to organizēšanu, jo viņas ir ļoti dažādas, bet beigās izdevās kolosāla ballīte, es pat pusi no tā visa nebiju gaidījusi, ņemot vērā to, cik daudzas atbira un cik mazs līdz ar to bija ballītes finansējums. Bet tiešām - tā ir pasakaina sajūta, kad nezini neko, neko, bet vienam superīgam pārsteigumam seko nākamais un atkal nākamais! :)
Neskatoties uz to visu, es laikam atšķiršos un teikšu tev tā, Nameste - ja tiešām zini, ka meitenes neko neuztaisīs, bet pašai ļoti gribas ballīti ar draudzenēm, sarīko gan kaut ko pati, jo pretējā gadījumā tev nebūs vispār nekā! Meiteņu pasākums - tas tāpat ir feini, neatkarīgi no tā, kurš organizē :)
Paldies meitenes ka daliijaaties savaa pieredzee un devaat padominus....