FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

vecmeitu ballīte grūtniecei

kikucis111 28.08.10. 17:32 | Kāzu datums: 26.07.2008

Sveicieniņš visām!!!!
vai kāda var ieteikt kādu ideju vecmeitu ballītei līgaviņai - grūtniecei 6. grūtniecības mēnesī?
Sanāk, ka nekāda trakošana nesanāk, bet tomēr gribas kādu patīkamu piedzīvojumu....
Esam no Cēsu puses.
Esmu vedējmāte...
Paldies jau iepriekš!

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Sikums1987 29.08.10. 07:55 | Kāzu datums: 10.09.2010

Uh, grūti jau tā izdomāt, pati esmu grūtniece un domāju ko es varētu gribēt!
Varētu noorganizēt skaistu fotosesiju pie profesionāļa, foršu pikniku (jums tur Cēsu pusē tik daudz skaistu vietu). Izvadāt pa bērnības vietām (painteresēties pie vecākiem). Apmeklēt dekupāžas nodarbību, ja tāda iespēja (skatijos Māmiņu Klubu, likās, ka ļoti interesanti).

o
oldzite 12.03.11. 20:31 | Kāzu datums: 20.08.2011

Es arī esmu viena no tām un domājam pikniku un aibraukt kaut kur pafočēties. Domāju būs feini.

G
Gabrielle 12.03.11. 23:26 | Kāzu datums: 21.05.2011

Pikniks ir burvīga doma, par fočēšanos - atkarīgs no pašas līgavas, var patikt, var nepatikt.
Noteikti der visas "bērnības takas", skolas, iepazīšanās ar līgavaini, vienvārdsakot, apspēlēt visu, kas noticis līdz šim brīdim.
Vēl noteikti būtu forša kāda kopīga nodarbe, piemēram, kā Sikums1987 teica, dekupāža, vai trauku apgleznošana, vai tml. Reiz līdzīgā ballītē līgavai sarīkojām deju privātstundu pie pasniedzēja (zinot, ka viņai patīk dejot), bija super!
Vienvārdsakot, kolektīvi darīt jebko, kas patīk līgavai, un kas neprasa nevajadzīgu risku:)

z
zobenzivss 14.03.11. 16:54 | Kāzu datums: 17.09.2011

Redzēju dr.lv vienu ballīti, kura bija rīkota grūtniecei, pārējās dāmas ar bija kā grūtnieces sataisījušās, salikušas vēderus, pat uz busiņa bija rakstīts, tikai grūtniecēm. Izskatījās jauks un amizants pasākuma.Grūtnice tāpat iesrati ar var atcerēties savus bijušos, apgleznot sveces, dziedāt kādu dziesmu, izšūt jaunajam vīram kabatas lakatiņu utm. Jādomā tik :) Iedzeršanas daļa tik izpaliek.

m
melllene 14.03.11. 22:01

Man draudzenīte bija 7 mēnesī, mums bija aktīva diena ar labākajām draudzenēm, balstoties uz mūsu kopīgajām aktivitātēm. Piem. Ar 1.labo draudzeni vinas sarakstās ar vēstulēm pa pastu, tad nu draudzene bija uzrakstījusi sirsnīgu vēstuli. 2.draudzene kopā bērnībā gāja vannā un grauza semočkas - gājām džakuzi un grauzām semočkas.3.draudzene bērnībā abas kopā sūtīja vēstuli puišu mūziķu grupai, tad nu sūtījām vēstuli kā atvadas mīļotajam mūziķim (par to, ka precas, ka kādreiz viņu dievināja ut). Braucām ar kartingiem - ļoti lēni, bet smuki, jo visas un viņa pa priekšu. Fotosesija bija Super, jo vinai patīk fotografēties (bija līdzi smukas, seksīgas drēbes), izbraucām arī ar kuģīti pa Daugavu.
Ritas Lasmanes lekcija arī ir laba lieta vecmeitu ballītei (man tāda bija).

m
melllene 14.03.11. 22:04

P.S.Viņa nekad nebija braukusi ar rolleri, tad nu cita mana draudzene izvizināja viņu goda apli pie Vecrīgas (jo dzīvo Vecrīgā).
Vairākas bijām barojošās māmiņas, vai grūtnieces, tāpēc bezalkoholikie dzērieni bija tikpat svarīgi, kā alkoholiskie... Diena bija LOTI AKTIVA un JAUTRA, tāpat kā mūsu aktīvā grūtniecīte.