FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

Iespējams kādai noderīgi ballītes rīkošanā

Levinia 23.07.11. 15:51

Tieši vakar noorganizēju ballīti savai draudzenei. Pamatīgs darbs, it īpaši, ja man nav bijis ne pieredzes tādu veidošanā, ne arī piedalīšanās, bet milzīgs gandarījums redzot viņu iepriecinātu, laimīgu un pārsteigtu.
Bet ir dažas lietas, kurās iesaku ieklausīties un kuras būtu noderējušas man, lai viss būtu vēl perfektāk :)
Pati svarīgākā - laika plānošana, biju ieplānojusi laiku aktivitātēm ar rezervi dubultā, bet būtu vajadzējis 3x vairāk nekā pati aktivitāte.
Kļūda bija finanšu vākšanā, ko neizdarīju iepriekš. Pašā ballītes dienā tas bija juceklīgi un tagad man lielā domāšana un atcerēšanās kas cik un kā :)
Vissmieklīgāk mani pievīla mobilais tālrunis, kurš bija ļoti nepieciešams, jo meitenes pievienojās kad vien varēja. Tam vienkārši sāka pazust zona Rīgas centrā, tā agrāk nav bijis. Tas laikam piederas pie Mērfija likumiem.
Vienam Mērfija likumam gan bija grūti pārkāpt pāri, ka reizēm pat ja visu perfekti noorganizē, viss var saiet šķērsām! Bijām ar meitenēm sadabūjušas rozes un sarunājušas, ka čbk koncerta laikā solists tās pasniedz mūsu draudzenei. Viss it kā bija labi, solists sauc uz skatuves mūsu vecmeitu un viņa jau priecīga dodas uz skatuvi, bet pēdējā brīdī uz skatuves uzlien cita vecmeita ar pilnīgi citu vārdu, priecīgi pasaka, ka ir Evija, paņem mūsu rozes un solists nodzied dziesmu viņai. Tas gan bija tāds ... mmm .. pamatīgs šoks, jo tas bija mūsu pasākuma kulminācijas noslēgums un tas likās ļoti cūcīgi no šo meiteņu puses.
Bet nu pats galvenais, ka visa diena bija tik lieliska, ka pat šis gadījums nespēja to aizēnot. Un kas var būt labāks par to, ka draudzene acīm mirdzot saka, ka nevēlas lai šis vakars beigtos un pārējās meitenes, ka tik ļoti gribētu tādu pat ballīti. Tad tiešām liekas, ka šī jaunā tradīcija ir forša, jo nevajag jau uztvert ka visām ballītēm jābūt ar kaut kā pārdošanu u.c. stereotipiem. Katrai sava!
Man palīdzēja:
- dokuments, kurā bija sarakstīts laika plāns, aktivitātes nosaukums, rekvizīti un to-do ar klāt pierakstītiem cilvēkiem, kas par to atbildīgs
- aktīva sarakstīšanās grupā ar visām meitenēm
- kopēja tikšanās ar plānošanu
- izzināt meiteņu paziņu loku un iespējas, jo atklājas fantastiskas lietas

protams, arī tik burvīgs cilvēks, kas ziedoja savu laiku, lai ar visskaistāko motociklu veiktu braucienu pa visskaistākajām vietām, kā arī fotogrāfs Mārtiņš Plūme ar burvīgu uzņemšanu savā studijā un sirsnīgo attieksmi.

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši