FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

Kuras aicināt?!

d
darlija 05.03.12. 18:07 | Kāzu datums: 25.05.2018

man ir pašsaprotami,ja aicinu savas draudzenes,bet vai man ir jāaicina arī puiša draugu otras pusītes ( nedaudz zināmas)

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
nosey_angel 05.03.12. 18:37 | Kāzu datums: 11.08.2012

Pieņemts jau ir aicināts arī otras pusītes. Piemēram es sava līgavaiņa draugus daudzus pirmo reizi iepazinu tieši kāzās. Bet katrā ziņā, ja mani neuzaicinātu, es neļaunotos, jo es viņus nepazinu, dažus tikai tā.

Tagad jau citādāk, tieši kāzas bija mūsu pirmās atmiņas.

D
Daiguu 05.03.12. 18:53

Jautājums ir par kāzām vai vecmeitu ballīti?
Ja uz kāzām - nu, tas atkarīgs no kompānijas. Ja puišiem būs jautri arī vieniem pašiem un meitenes tiešām nav pazīstamas, var arī neaicināt, bet mēs tomēr aicinājām, jo tas tā cilvēcīgāk šķiet. :) Beigās tāpat daži čaļi atnāca vieni, laikam gribēja patusēt vieni paši. ;)

A
AijaAija 05.03.12. 22:25 | Kāzu datums: 19.10.2012

nu gan! ja cilvēki ir kopā un ilgus gadus draudzējas, tad jau tikai normāli, ka viņus aicina kaut kā kopā! padomā, tad jau sanāks, ka Tava vīra draugi ar var Tevi neaicināt, jo viņiem ar Tevi nav nekāda sakara, viņiem ir sakars ar Tavu vīru.
katrs gadījums jau ir individuāls, ja jau tās ir kaut kādas draudzenes, kas ir tiko parādījušās, pirms Jūs stādījāt viesu sarakstu, vai arī, viņiem viņas mainās, kā zeķes un kāzu dienā pēkšņi var atnākt ar kādu citu, tad ir savādāk, bet ja cilvēki ir kopā, tas ir tikai pieklājīgi! Varbūt padomā, kāpēc Tu ar viņām neesi pazīstama?? varbūt, ka nav nepieciešami arī tie draugi!!!

M
Marceliite 05.03.12. 23:31 | Kāzu datums: 21.07.2012

Pag, pag, dāmas, runa ir par Vecmeitu ballīti, vismaz spriežot pēc temata sadaļas. Un uz vecmeitu ballīti iet tās meitenes, kas Tev tuvas un ar kurām vēl pēdējo reizi brīvas meitenes statusā gribi "noraut jumtu". Jo nav jēgas no tām meitenēm, kuras Tevi gandrīz nepazīst un ballītē jutīsies kā no mēness nokritušas. Uz kāzām gan būtu pieklājīgi aicināt ar otrām pusītēm, bet ar tām otrām pusītēm arī ir tā - ja tas vīra draugs ir meitu ģēģeris un meitenes maina pa nedēļām, tad var arī neaicināt, bet, ja ir stabils pāris, tad gan pieklājība prasa aicināt ar pavadoni. :)

d
darlija 06.03.12. 17:04 | Kāzu datums: 25.05.2018

paldies ,Marceliite..apmēram tā arī domāju..tikai īsti nezināju kā ir pieņemts.. :)

un jā-runa ir par vecmeitu ballīti :)

e
elizabeteG 27.03.12. 22:44

viennozīmīgi piekrītu Marceliite, uz vecmeitu ballīti tikai tuvākās ar kurām var no sirds un bez aizspriedumiem :)

G
GudrāLienīte 29.03.12. 16:57

Tikai pašas tuvākās draudzenes, ja nu vienīgi neliekas, ka kāda no līgavaiņa draugu otrajām pusītēm nebūs ļoti labs papildinājums ballītei.

n
nanitinja 28.05.12. 16:14 | Kāzu datums: 24.07.2010

es aicināju tikai savas tuvākās un mīļākās. Dažas līgavaiņa 2. pusītes pat savējos nepalaida uz vecpuišu ballīti, jo redz viņas uz vecmeitu ballīti nebija. Bet mans mīļotais mani saprata, ka tā ir MANA ballīte, kur būs manas draudzenes, nevis viņa draugu 2. pusītes. Tad jau sanāk, ka viņam būtu jāaicina manu draudzeņu 2. pusītes - gandrīz sveši vai sveši cilvēki.