Kāzu plānošana
Vecmeitu ballītes
Vecmeitu vs Vecpuišu ballīte
zinu, ka tā nav problēma, bet...
es vēlos vecmaitu ballīti- ne gluži pārdodo stulbu niekus pa dārgu naudu vecrīgā, bet nu tādu skuķu pasākumu, spa vai ko tml.
taču topošais vīrs sev neko tādu negrib- saku, lai vismaz aiziet alu iedzert- šis ne un ne. Problēma jau nav.
taču gribu lai ivņš arī atpūšas citādi vienmēr tik es ar draudzenēm izeju kur, viņs reti vai vispār nemaz. viņam pa mājām vien- ko salabot, ko sataisīt, kādu plauktiņu uztaisīt...
kā jums bija?
vecmeitu ne vecmaitu :D
Mēs abi tādi, netusētāji, topošais (nu jau vīrs) atteicās, teica, ka viņš var iztikt, ka viņam nevajag, bet man tomēr gribējās kādu ballīti... man nepatīk nekas no tā visa kā vienmēr, iet cilvēkos un izrādīties.
Mums vedēji (un ne tikai) uztaisīja pārsteigumu. Atbrauca pie mums vedēji un uzaicināja uz vakara pastaigu, tāpat vien, vedējmāte bij uztaisījusi izmēģinājuma frizūru un es ar todien (kāda sagadīšanās :) ) arī biju pie friziera.. tātad bija iemesls iziet pastaigāties pa pilsētu un pafočēties. Beigās izrādījās,ka mūs gaidīja "Party buss", kurš bija pilns ar mūsu brāļiem, māsām, draugiem! :)) Tas bij superīgs pārsteigums! Mēs abi neko nezinājām un pat nenojautām līdz iekāpām autobusā!
Tā kā mums bija apvienotā ballīte un mums abiem netusētājiem patika! :)
Sazinies ar kādu no līgavaiņa draugiem. Parasti pats sev ballīti neorganizē, bet ja kāds uzrīkos un vienīgais pašam atliks tikai ierasties, varbūt būs pat priecīgs. Protams, ja cilvēks ir kategoriski pret, tad nevajag uzspiest, bet pārsvarā jau tās ir pārsteiguma ballītes nevis kaut kas iepriekš plānots.