FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

Kokteiļu bārs Rīgā

i
inita337 26.06.13. 13:08

Sveikas tás, kuras párzina Rígas baarus :)
Plánoju savákt kopá meitenes tádai ká vecmeitu ballítei. Sákumá bús izbrauciens ar jahtu, bet vélák derétu apmeklét kádu omulígu kokteilbáru Rígá. Varat ieteikt - kuru??? Paldies. :* :* :*

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Spicausis 26.06.13. 21:51 | Kāzu datums: 09.07.2014

Sen jau vairs kaa Riigaa nedziivoju, bet vienaa no peedeejaam viziiteem bijaam Balzambārā Jēkaba kazarmās un lai gan nebija nekaads baigais glamuurs un spozjums, kokteilji bija bija briinishkjiigaa kvalitaates, star baarmenji un forsha atmosfeera pieaugushiem cilveekiem.

i
inita337 27.06.13. 01:18

Paldies, ņemšu vērā. :)

R
Rockn´roll_Bride 27.06.13. 14:23 | Kāzu datums: 19.07.2013

Vismas kaa pagaajusho vasaru noveerojaam vecriigaa krodzinjhs , kafejniica un kokteiljbaars pie kokteiljbaara saaugushi kaa seenes. Balzaambaars man vienemer licies taads patumsh un padaargs. Man piemeeram patika jaunais Usas ( https://www.facebook.com/krogs.usas/photos ), bet taa ir taada vairaak Hipsterniica (un mees tur iegriezaamies ap riita pusi, tapeec vispar mans veerteejums vareetu buut maldiigs :D ) , veel bijaam Omas brlijantaa, tas izsktiijaas tads.. ok.. Mans visu laiku visiecieniitaakais ir baars I Love you, bet nu jaaskataas kaada jums taa gaume uz muuziku un izklaidi. Visaam gaumeem vienmeer ir bijusi Kuba, bet nu to var tad kad jau veels un kaajas nesas uz dancoshanu un saspiestiiba netraucee, jaatziist ka tur gan neesmubijusi jau kaadus gadus 3, varbuut tur viss mainiijies .

i
inita337 27.06.13. 15:16

I love you izklausás atbilstoss péc nosaukuma. Káda tur ir múzika?
Gaume - nu nezinu, mieríga un zoliida, bet, ja kájas nes - lai var arí padanocot... kur nav pusaudzi un sadzérusás skalas meitenes un sienas stuteejoshi tipinji. :D
Bet taa kaa diena plaanojas treshdiena, tad jau domaajams, ka buus klusi un mieriigi shaa vai taa...
Nav plánota nakts uzdzíve - tikai veels vakars. :)

R
Rockn´roll_Bride 27.06.13. 15:31 | Kāzu datums: 19.07.2013

Reku tiehsi lapaa - ko I love u klausaas. http://www.iloveyou.lv/ily-klausas/
, es vienaa vaardaa to apziimeetu kaa Greevinja tipa muuziku :) un I love you atmosfeera ir piemeerota taadai briivai paseedeeshanai un papljaapaashanai. Aara terase sanaak ar skatu uz Zviedru vaartiem. Taa kaa taa ir maza skjeersielinja tad nevazaajas garaam cilvekeu bari. Shis ir viens no tiem baarinjiem kursh ljoti patiik taadaam kaa man (riebjas taada tipa iestaadiijumi kaa Koyot fly piemeeram) un arii manas caciigaakaas draudzenes (kuraam aptiik koyot fly) juutas tur labi. :)

i
inita337 27.06.13. 16:06

Paldies, shis labs variants. :)

M
Marta_orange 28.06.13. 09:48

Ja ir plānota trešdiena, tad viennozīmīgi iesaku "Piens". tur trešdienās vīna vakari (glāze vīna pa 1 Ls un pudele - 5)
Omas briljants arī forša vieta, tik jāpārbauda vai trešdienās tur ir vaļā.
Un tad protams, ja esat dāmas kleitās, nevis tikko no pludmales :D iesaku paskatīties Star lounge (Albert Hotel 11. stāvā) viņiem tur ir āra terase (11. stāvā, ārā uz balkona sēdēt ir ļooooti forši) un lielisks skats uz Rīgu, cenas - ļoti draudzīgas (man liekas, ka 19-20 ir laimīgā stunda)

u
unigirl 28.06.13. 10:30

Albertam šobrīd āra terase nestrādā, līdz augustam rekonstrukcija, vismaz tā man vakar pateica pa telefonu:(

M
Marta_orange 28.06.13. 17:04

es domāju, ka viņi domāja, ka tu domāji :D lejas terasi, kas pieguļ restorānam. Jāprasa ir Star Lounge terase, kas 11. stāvā.. neticu, ka viņa ciet.. vēl pirms nedēļas tur biju.
http://www.alberthotel.lv/lv/bars-star-lounge/

u
unigirl 28.06.13. 17:32

es arī runāju par 11. stava terasi, no 24.06 ir ciet.
Summer roof terrace bar
Open from May till June 24, 2013
http://www.hotelavalon.eu/index.php?atvlap=104

i
inita337 28.06.13. 18:41

Vii, cik daudz forshu ideju, paldies, visur izklausaas forsi:) man augustaa vajag taa kaa ir ok:) zeel, ka nevaru izstaigaat pirms tam un paskatiities, kur labaak patiktos:) buus jaaizsludina balsosana.:d

M
Marta_orange 01.07.13. 09:27

Es par Albert Hotel nevis Avalon :)