FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballītes

Torte un striptīzdejotājs

Twixy 20.07.14. 16:46 | Kāzu datums: 07.08.2009

Mīļās meitenes, man ir divi jautājumi:

1. Kur pasūtīt torti pieciem-sešiem cilvēkiem, it īpaši interesē marcipāna loceklis ( pirms pieciem gadiem manai ballītei pasūtīja Opiumā, bet tas ir ciet :( )
2. Ir sarunāts striptīzdejotājs, bet nav ne jausmas kur Rīgā var viņu uzaicināt. Ir zināmi kādi bāri, kas to atļauj?

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
AL_kvadrātā 20.07.14. 22:20 | Kāzu datums: 06.09.2014

A točna zini, ka līgava tādu torti un dejotāju grib? :)

Protams, gaumes jautājums...

Zinu, ka Fēliksa konditorejā tādu var pasūtīt.
Anita Egle (ex Lapsa) - meklēt draugiem.lv

Spicausis 20.07.14. 22:38 | Kāzu datums: 09.07.2014

AL, man taada pati doma bija galvaa, tikai domaaju, ko nu es taa rakstiishu, domaas veel, ka nosodu un njems pie sirds! :)))) bet jaa, daargaa teemas autore, nocheko vai liigava grib taadas lietas. Ar taam konditorejaam un baariem ir taa, ka pirms 6 gadiem taas penjkuukas un plikdejotaaji bija modee, tagad Riiga tomeer sevi pozicionee kaa draudziigu paariem un gjimeneem, ne trakaam balliiteem, bet varbuut ir veerts paskatiities kaadu viesniicu virzienaa - varbuut, ka varat tur ko noiireet...

Twixy 21.07.14. 20:19 | Kāzu datums: 07.08.2009

Meitenes, jautājums nebija par to - grib vai negrib līgava. Es ļoti labi pazīstu līgavu un zinu, ka visu to grib ;)
P.S. izrādījās, ka plikdejotāji joprojām ir topā - visi datumi un gandrīz visi laiki ir aizņemti.

c
chocco 10.08.14. 20:58 | Kāzu datums: 25.07.2014

Kūkas varu ieteikt majaskukas.lv, ļoti garšīgas un normāla cena plus pieved uz mājām..
Bet tur nav tieši marcipāna locekļi, bet ir citi manuprat interesanti varianti...
mes uz vecmeitu ballīti pasūtijām šādu:
http://majaskukas.lv/lv/kuuku-bilzhu-galerijas-447881/pieaugusho-kuukas-469281

Vares izvēlēties kāda veida kūku :)

c
chocco 10.08.14. 20:59 | Kāzu datums: 25.07.2014

p.s. mēs pasūtijām to simpsonu :) ļoti smieklīgs un pec skata tieši tāds kā bildē :)

bonijaunklaids 11.08.14. 12:15 | Kāzu datums: 03.08.2013

Nu..jā...šis bezgaumīgās locekļu vēlmes vecmeitu ballītēs man nav saprotamas...
Tas bija pirmais ko uzskaitīju,pie lietām ko nevēlos vecmeitu ballītē.
Protams tas ir gaumes jautājums...bet man liekas arī noiets etaps-ka tas vēl palicis tik lauķu
(NE laucinieku!!!) prieka listēs -tāpat kā kaut kādas baigās dzeršanas un bezgaumīgie zaķišu kostīmiņi,uzmākšanās garāmgājējeim un naudas bičošana...brrr.
Nu nesaprotu es to prieku! Laikam esmu jau veca :D

P.S.LABAM striptīzam nav ne vainas... bet tie.kas uzmācas gan..nav piedzīvots un labi,ka tā!