Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
Tā bija mana kolosālākā vecmeitu ballīte!!
Viss sākās 09.06.07 15.30 pašā parastākajā satikšanās vietā pie Laimas pulksteņa, kurmani sagaidīja meitenes in Black:)Tiku virzīta uz LU tualetēm uz pārģērbšanos, pēc kuras sekoja masveida fotogrāfēšanās ar visiem garāmgājējiem. Paldies dievam nebija man tirgošanās pa Vecrīgu, bet bija jāiztur trakie skatieni tai cauri ejot līdz mūsu kuģītim, kur 2h garumā man skaļi, skaļi bija jāskaita un jāsauc asociācijas ar saviem bijušajiem utt. Pēc brauciena tiku mazliet pabarota pirms brauciena ar kaut ko pilnīgā tumsā:) Iesēdināja mani kaut kādā busiņā un tiku kaut kur vesta, līdz attapos uz mājas jumta terases..pats pats mājas jumts, kur bija meitenes uzklājušas tusiņa vietu. Vakar agaitā cēlu sev telti, kurā dabūju pavadīt daudz laika, jo sākotnēji gribēju tusiņu zaļumos pie dabas - bija man tusiņš uz mājas jumta zaļumos:) Bija man neatvairāms dejotājs ( uz tā paša jumta) ar divām dejām, kurās es beigās aizrāvos un negribēju laist puisi vaļā. Pēc tam sekoja brauciens ar limuzīnu uz tā vakara pirmo klubu, kur arī viss sākās:) VIsas trakās ēverģēlības, kuru turpinājumi bija itin visur Rīgā. Paldies manām meitenēm par skaisto dāvanu - erotisko veļu, kura man bija arī jādemonstrē:)
Bija kolosāls pasākums...nevajadzēja man ne SPA ne masāžas, jo bija visas manas meitenes, dejotājs, mājas jumts, zaļumi, karstums, daudz dzeramā un arī dzimumloceklis marcipāna veidolā ar zemenēm un apzeltītām pērlītēm:)
Es tev ieteiktu šo aprakstu iesūtīt http://www.cosmo.lv/vecmeitas. mana draudznee jau iesūtīja:) Varbūt nokļūs žurnālā!
un pats svariigaakais manupraat ir tas, ka tev bija viss tas, ko veeleejies savaa vecmeitu balliitee! :) Aciimredzot tavas draudzenes tevi paziist ljoti labi!!!
labākais tas, ka reti kura mani tik labi pazīst, un bija savākušās savstarpēji nepazīstamas meitenes...beigās kompānija bija ideāla :)
katrā ziņā jo vairāk visādas atrakcijas būtu, jo nogurušākas būtu..
tas tāds mazs ieskats :)