Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
Mana vecmeitas bllīte :)
Jau raksta sākumā vēlos pateikties mīļajām draudzenēm, kuras man sarīkoja neaizmirstamu vakaru.
Par ballīti....
Sakarā ar to, ka man ir slīdošs darba grafiks, pati nozīmēju dienu, kad varu svinēt vecmeitas ballīti, 01.06.07., tieši mēnesi pirms kāzām (kāzas 30.06.07.). Man nebija ne jausmas, kas un cikos notiks.Bija rīkojums man saklāt galdu ar vieglām uzkodām (augļi, siers, čipši) un alkohols (jo daudzveidīgāk, jo labāk). Šos ''produktus'' tad arī sarūpēju. Tikai bija viens neliels sarežģījums (dienu iepriekš man uzleca augsta temperatūra). Temperatūra bija arī ballītes dienā, bet atcelt nevarēja.
Kad pulkstens bija jau 18.00, ieradās mana pirm;a draudzene, ar viņu arī sākām iesildīties (un ārstēties) dzerot kokčikus ''Apple pie''. Tā mēs divatā iesildījāmies līdz pulksten 21.00. Pamazām sāka ierasties arī pārējās. Kad visas jau bija sapulcējušās, sākās pārbaudījumi...
1.Uz šķīvja novietots prezervatīvs piepildīts ar šokolādes krēmu un gals appūsts ar putukrējumu..šis šedevrs bija jānobauda :) bija ļoti garšīgi
2.Jāpiepūš prezervatīvs un ar marķieri jāraksta visu puišu vārdi, ar kuriem bijis seksuāla rakstura kontakts, un par katru jāatskaitās, kas patika un kas ne.
3.Draudzene palūdza iziet ar viņu uz balkona uzpīpēt, kad nācām atpakaļ, man aizsēja acis, un teica, ''būs nākamais pārbaudījums, cik ļoti lpazīstu sava vīra mantas''....sēžu, gaidu....tad pēkšņi man atsien acis puisis, gērbies izsūtāmā zēna tērpā...šoks!!!!!....bet patīkams...un puisis dejoja striptīzu....kopā tika dejotas 2 dejas, otrs priekšnesums bija jau policista tērpā (daudz perversāks un seksīgāks)
4.Pavadījušas puisi, draudzenes atnesa torti locekļa formā...ļoti garda
Pēc tortes izsaucām taxi, paķērām šampi un braucām uz Vecrīgu meklēt piedzīvojumus...un tad mana temperatūra deva par sevi ziņu...palika grūti, un braucu mājās...pēc pāris stundām atbrauca arī draudzenes. Izgulējāmies, iedzērām un gājām uz Mežaparku vizināties ar karuseļiem.
Uzskatu, ka vecmeitas ballīte bija izdevusies, mīļas bučas manām draudzenēm par izdomu un milzīgajiem tēriņiem :*