Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
1001 nakts pasakas
Nu vecmeitu ballīte bija paredzēta 22.jūnijā – bet kā pirmais pārsteigums bija 21.jūnijā – pie manis ieradās puisītis ar ziediem, ziedlapu paklājs bija izbērts pie manām mājām – un saņēmu vēstuli – ar norādījumiem nākošai dienai – 1)šovakar bez sexa 2)rīt labi paēst 3)jābūt 19.00 tikšanās vietā, kavēt nedrīkst (jāuzvelk rozaa maskas brilles un rokā jātur zaķbalons) un 4)jāvelk miņuki 5)jānopērk 1kg piparmētru končas
Pēc tam spēlējām spēli – „es nekad...”(līdzīgu pudeles griešanai), pēc tam bija jāstāsta par iepriekšējiem puišiem un to kā mēs ar līgavaini tiktāl nonācām – līdz kāzām, pīpējām ūdenspīpi, tad ienesa torti – nu protams – attiecīgajā formā
Iedzērām vēl šampi un tad devāmies ielās (joprojām vēderdejotāju tērpos) – no sarkandaugavas līdz centram – es biju tramvaja konduktore pēc tam bija loterija „līgava uz līgo nakti” bet nu tāda nepiespiesta – viņas ļoti palīdzēja... tad devāmies uz klubu „Light” – tur bija otrais striptīzdejotājs -
tad man atnāca īsziņa no līgavaiņa, pēc tam mēs dejojām līdz rītam, paldies puisim kas mums izmaksāja lady-taksi līdz mājām.
Līgo vakarā es biju apņēmusies meiteņu vietā dziedāt līgo dziesmas – ko arī čakli darīju
Vakar saņēmu bildes – un izrādījās ka pirmais striptīzdejotājs bija mans līgavainis
Superrr!!! ļoti oriģināli un interesanti :)) Prieks lasīt un vēljovairāk, ka klāt pievienotas bildes... :)
Vienreizēji! :)
Superrr...!!!:) tiešām neaizmirstams pasākums!!!:)))
stāstiņš labs!:) torte izskatās tāda riktīgi home-made... tā ir?
Nu ar torti esot bijis stāsts - 1)kā viņas viņu pasūtīja "Salā" - pa telefonu, darba laikā kolēģiem dzirdot :))))) 2)kas nu kurai (šajā gadījumā - konditorei) liekas "liels, stāvošs, nēģera..." hahaha nu jautri :)
super- trūkst vārdu...
Paldies Anii par jauko stāstu..
mana pasaka būs rītvakar.. sāk jau uztraukums rasties... :))
super!!! Arī ar labu humoru!! Tikai, kam tas kilograms konču?
ideaali :)))
Superr! :)
Super stāsts!
Gaidīsim kāzu aprakstu līdzīgā stilā :)
Kilograms končas - pateicība no Rīgas satiksmes pasažieriem, ka viņi nebrauc pa zaķi, arī loterijas sakarā šo to izdalījām, saujiņa mocistam, apsargiem un citam bāra personālam, un tāpat cilvēkiem, kas mani apsveica (vai arī no visas sirds mēģināja mani atrunāt)
Mmmm, riktīgi forši! :))