Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
Rakara vecmeitu ballite
nu mana vecmeitu ballite ir notikusi- aprakstu skat. zemāk :)
vii, cik labi bija :) Man bija jauzvelk baltas drebes un japanem lidzi peldkostiims. Meitenes atbrauca man pakalj, aizseja acis un aizveda pie juras,lika nodot zvērestu, ka neko neizpaudīšu, tad es tiku pie udensmoca un vareju kartigi izbaudit udens priekus, talak mani nogadaja BalticBeachHotel uz stundu garu visa kermenja masāžu. Tad sekoja pikniks jūras krastā, mat tika iedoti engela spārni un nimbs, un tad man tika sniegta mācību stunda laulības, attiecību un seksa dzīvē, tad bija jāmāca draudzenēm dejot valsi un jāpasaka saviem bijušajiem paldies. Tad nenormāli sāka gāzt lietus :) Mēs aizbraucām uz Vecrigu, kur joprojām lija lietus :) un stāvot sab. transporta pieturā zem jumtiņa dabūju atbildēt uz jautājumiem par savu iecerēto- jasaka, ka dabuju pielnu muti ar Huba buba, jo lai gan esam kopā vairāk kā 5 g, es tik un tā nezinu vinja biksu izmēru, kādā krāsā vins pirktu mūsu gultasvelju un vel so to.... tad par laimi lietus pierima un mes devāmies vecriigaa, lai sastaptos ar vecpuisu ballītēm, kuriem man bija jātirgo končas. Bija gan super, gan ne tik super kompānijas, bet nju rezultātā izpriecājāmies superīgi. Tālāk mūsu ceļš veda uz vecm. ballītei piemērotāko klubu čbk, kur nodejojām līdz pat slēgšanai. Vakara gaitā mums tika uzsaukti 3 šampji, dancināt un mani apsveikt gribēja visi, kam nav slinkums :) Dazi jautāja vai es tiesām esmu parliecinata ka gribu preceties??? :) Bet nju jutos es fantastiski un arī draudzenes labi atpūtās- par šo visu lielais paldies viņām.
es tur bijau vakar-tas ir šorīt agri!
jāaa bijaam :)
mēs arī bijām ČBK... :) Jūs gadienā nebijāt tās meitenes ar radziņiem???