FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballīšu apraksti

Manējā notika 07.07.07!!!!

fidža 14.07.07. 15:12 | Kāzu datums: 20.07.2007

.....tā kā šis datums bija domāts musu sākotnejais kāzu datums, kurš tika parcelts vairāku apsverumu dēļ uz vēlāku laiku, tad manas meitenes izlema, ka tas būtu vispiemerotakais datums mūsu vecmeitu balļukam!!!!

Mani jau biedēja, ka es kādu laiku negribēšot iet gar Laimas pulksteni.........
Tad nu ar satrauktu sirdi devos pie Brīvības pieminekļa, kur gaidīja manas vecmeitu ballītes rīkotajas... Rokas man bija baltu margrietiņu pušķis, ko man vajadzēja nolikt pie Brīvības pieminekļa,kā ardievu simbols Brīvībai..... Tad mani ietērpa ka princesi - uzlika kroni galva un apvilka baltu krekliņu kuram uz muguras bija rakstīts - PAR VēLU DžEKI, JUMS GAR DEGUNU ATKAL AIZIET REāLS ZAķIS..... Tiesa gan, ka es nekad neesmu cietusi vardu zaķis, bet šājā vakarā tas tikai mani uzjautrināja, ka visi aizmugurē ejošie lasija šo tekstiņu - daži pat skaļi un tad nāca klāt apsveikt deva bučas un mīļi apskāva!!! Bet ar to viss gan nebeidzās!!!
Turpat pie Brīvības pieminekļa bija jādod zvērests,ka par šī vakara notikumiem nedrīkstu izpaust savam topošajam vīram nedz pirms, nedz pec kāzām... pat pie vislielākās spīdzināšanas man jābūt jāklusē mūžīgi!!! =)))))
Pie Laimas pulksteņa sarakstīju uz lapiņām savu bijušo puišu vārdus, kam vēlāk uz Akmens tilta ar bučām teicu atvadas!!!!
Tad devāmies cauri Vecrīgai man tika piešķirtas dažas dāvanas - fonendoskops, svilpīte (pirkta Kupidona=)))), u.c.
Mēs gājām un klausījāmies visiem pretīmnacējiem sirdi - vai tā pukst pareiza mīlestības ritmā.... Satikām daudzus foršus cilvēciņus, kas mums vēlēja labus vārdus nākamai laulības dzīvei.... tie tiešām bija noderīgi padomi.... mums gāja jautri un mūsu sastaptie cilvēki arī tadi kļuva.... Lielu pārsteigumu sagādāja viens puisis, kas mums atnesa ziedus...
Visa vakara gaita bija liela fotoreportāža....
Kad bijam nogurušas no uzmanības apliecinajumiem un nemitīgas rosības....gājām izālēties kādā no Vecrīgas klubiem.... tad nu dejojam uz nebēdu lidz slēdza klubu... Bija arī puiši, kas nespēja noticēt, ka vēlos precēties un atklāti izteica, ka mans puisis esot laimīgais... un ka žēl, ka Reāls Zaķis iet gar degunu.... =))))
Mēs ar draudzenēm no rīta par vecmeitu ballītē piedzīvoto dalījāmies izjūtās pie picu šķēles, jo pa visu nakti bija aktīva atpūta, ka pēc tam mocīja nežēlīgs izsalkums...
Tā nu pagāja mana veicmeitu ballite.... velāk pievienošu bildes.... Tas tiek no manis šobrīd turētas lielā slepenībā....

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
b
bubis 14.07.07. 17:18

oooo..izklausaas riktīgi jautrs baļļuks!! forshi! :)

fidža 14.07.07. 23:54 | Kāzu datums: 20.07.2007

bez šaubām!!!! tā bija mana foršā ballīte ar visforšākajām čiksām....=))))

fidža 15.07.07. 00:56 | Kāzu datums: 20.07.2007

Dažas bildes....

fidža 15.07.07. 00:58 | Kāzu datums: 20.07.2007

te nu mani ietērpa...

fidža 15.07.07. 00:59 | Kāzu datums: 20.07.2007

te nu tas krekliņš....

Lauminja 15.07.07. 12:10 | Kāzu datums: 28.07.2007

super ballīte :)

zincha 04.08.07. 04:10 | Kāzu datums: 13.07.2007

Malači meitenes!!!

fidža 09.08.07. 18:38 | Kāzu datums: 20.07.2007

paldiesiņš!!!!!