FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballīšu apraksti

mana, tikai mana...ballīte

a
anminka 17.07.07. 23:32 | Kāzu datums: 21.07.2007

arī es esmu noriedusi...
peitdien mums bia vakars ar vedējiem.
bija jāapgērbjas silti, jo ārā auksti...
bija jāvelk ērti apavi, jo būs jātrako...
bija jābrauc no Rīgas 46km un Latgales pusi...
pārsteigums!!!

OGRE RUKKI VERH KONCERTS
par šo grupu fanoju patsmit gadu vecumā, zināju visas dziesmas no galvas....arī tagad atmiņa nedaudz atcerējās.
beigās salijām un es "maskačkā" dabūju sodu par ātruma pārsiekgšanu.
pirmo reiz pecos gados apturēja, pūtu un dabūju soda kvīti(arī mūžā to visu darīju pirmoreiz!).

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
a
anminka 17.07.07. 23:38 | Kāzu datums: 21.07.2007

gatavai jābūt pie draudzenes 6:30.vakarā
ierodod agrāk, jo viss bija atkarīgs no deliņa.
iedzērām šampi, gaidot vienu draudzeni.smiekli pļāpas, kafija, mincis, kuram patīk manas basenes un kurš mani izmanto lai tikt uz galda...
tad man atnes palaku, kurā man jāietinās un aizsien acis...
man jānogaršo banāns ar putukrējumu.es izrādos"kodēja"!

bilde kautkur datorā pačabēja...

a
anminka 17.07.07. 23:47 | Kāzu datums: 21.07.2007

tā es tur sēžu un smairdu, mani ved uz blakus istabu, kur mani gaida pārsteigums.
dzirdu durvis aizverās un jūtu roku piekārienu, acu apsējs tiek noņemt.
ar mani sasveicinās un izrādās tas ir viens no maniem bijušajiem bārmeniem(strādāju tikai kādu mēnesi, bet strādāju)
man meitenes uzdāvināja erotisko masāžu.........................................................................
viss atmostos, un sākam nelielu pļāpu, kad tā dīvaini esot masēt pazīstamu...
es, uz mutes neesmu kritusi, atbildu:"jā, īpaši tad kad esi man kādreiz kanti siti"
šis:"bet es līdzšim neesmu sapratis, kāpēc neļāvos.esmu tā centies..."
es:"jā, nekas nesanāca.."
viņš:"bet tu vienmēr biji tik laipna, smaidīga, patīkama, smaržīga"
es:"mja...vienkārši pēc dabas esmu koķeta.." uz izskrienu ķīķinādama.
kāmēr viņš gārbjas, meitenes man uzdāvina naktskreklu, bik'šeles un apenes vecumdienām...

ar masieri iedzeram šampi uzkožam kiršus...un pirms aiziešanas pieprasu buču un šis nobuču uz lūpām...vai tas bija ballītes iespaidā vai masāžas, bet viņš nedabū pļauku.
pirms aiziešanas seko divdomīgi jociņi un pēc acī varēja pateikt cik ļoti viņš grib palikt, bet jābrauc prom...

tā nu es tieku pārgērbta, jūs jau zināt kādā tērpā...

a
anminka 17.07.07. 23:53 | Kāzu datums: 21.07.2007

tad mēs gājām ielās...
es tirgoju kiršus no groziņa.
mums nevajzdzēja daudz, tikai vienam metram kāzu kleitai, jo šuvēja pēkšņi pieprasīja lielāku smaksu par šūšanu...
viens pāris pat iedeva 10Ls.
satikām sievieti no Norvēģijas, kura te atpūtās ar dēlu un kurai pieder kāzu salons.

man atklājās angļu valodas prasmes, jo ārzemnieki bija!!!
tad pie KATEDRĀLES iedzērām šampi un devāmies lēkāt uz batutiem.
es lēkāju viena, pēc principa:ātrāk, tālāk, augstās, straujāk....

a
anminka 17.07.07. 23:57 | Kāzu datums: 21.07.2007

tad ēdām mgdonaldā(kā viņš tur pareizi rakstās neatceros)
viena draudzene pazaudēja somiņu.

devāmies uz KAĻĶU VĀRTIEM, kur bija maz cilvēku, iedzērām tekilu(es pakluso nopirku un aizņēmos paplāti no viesmīles) uztaisījām hops ar apelsīnu...

tālāk devāmies uz ČBK, kur arī dejojām, izejot ārā uzpīpēt un aiz stūra iedzert šampi, jo tāds bija līdzi somā...

a
anminka 18.07.07. 00:00 | Kāzu datums: 21.07.2007

beigās neizturējām un devāmies pie dzekiem...

savukārt puiši, manu mīļimu, meta lejā no kalna ar to piepūšamo bumbu un šis atriebās- izmaksāja pārējiem braucienu(doma bija tikai viņu nomest)
tad brauca ar kārtīngiem.
tad ar kārtingiem GO Plenet
un tad uz pirti...

a
anminka 18.07.07. 00:05 | Kāzu datums: 21.07.2007

tās sajūtas nevar nodot, tāda sajūsma valdīja orā dienā.
mans mīļums uz jautājumu kā gāja atbildēja:"uj, forši, pat bērnību atcerējos"
viņam bija krekliņš ar uzrakstiem un bija uz krekliņiem jāvāc tel.num.

ja šeit ir meitene vārdā Andra vai Anita, kurai bija vecmeitu ballīte14.07. jums esot bildes ar dzeķiem, vai nevari iedot apskatīties, jo puišiem nebija fotoaparāts...

un vēl pašā sākumā mums bija jāparaksta zvēresti, ka neko un nevienam neteiksim, bet ja kāds paratinās, jākrīt uz grīdas un jāizliekās mēmai.
es nevienam neteicu, bet par drukāšanu nekas nebija teikts...

tā nu īsumā visssssssssssssss

Lauminja 18.07.07. 09:28 | Kāzu datums: 28.07.2007

Paldies par aprakstu !
Spāņu stils ir viennozīmīgi Tavs, tāpat kā puķe matos :)

D
Digna 18.07.07. 09:35 | Kāzu datums: 01.09.2007

Izklausās vienreizējs baļļuks! Tavas draudzenes ir malači! :)

mazulīte 18.07.07. 09:41 | Kāzu datums: 07.07.2007

interesants apraksts!!!:)
mmm...un tā kleita...super!!!:) tev ļoti piestāv!!!:)

i
inxis 18.07.07. 09:54 | Kāzu datums: 11.08.2007

Mazliet apskaužu tevi:)
Izskatās, ka man baļļuka nebūs. Kad jautāju, vai kas tiek plānots, tad visas raustīja plecus(:
Man ir tā, ka manas draudzenes savā starpā nav visai tuvās attiecībās:) un ir pat tādi visai smagi gadījumi, bet pazīstamas tik ilgi, ka esmu pieņemusi ar visām viņu dīvainībām... Tomēr savā starpā diez kāda vienprātība nevalda... Līdz ar to pat par štrunta ballīti nevar vienoties.
Viena no meitenēm ierosināja ta pa smuko pavakariņot pirms kāzām restorāmā, satikties visām, papļāpāt un tālāk kas zina... Man šī doma ļoti patīk, bet zinu , ka jāapzvana visas būs atkal man un tas mani tracina, ka atkal pie organizēšanas jāķeras man... Vē..Lai gan šī situācija man liek pādomāt, kas ir manas draudzenes.. Un cik ļoti svarīga viņām esmu es.
Bija no vienas pat tāda frāze, ka viņa jau gan laikam tikai sarakstītos, un ka mēs jau taisot tādas kāzas tikai lai izrādītos... Godīgi sakot, tajā brīdī biju uz pauzes un nožēloju, ka esmu viņu ielūgusi. Pajautāju, vai tiešām viņai nekad nav ienācis prātā, ka lūdzam viesus uz kāzām, jo vēlamies šajā skaistajā notikumā dalīties ar tuvākajiem draugiem??? Viņa nesaprata un padomāja, ka mēģinu izlocīties... Tādejādi man izveidojies viens secinājums, ka manās kāzās būs cilvēks, kurš tur varēja mierīgi arī nebūt.. (:
Toties draugam ballītes gatavošana rit jau kādu mēnesi un - lai puiši viens otru pazīst pastarpināti un ir drīzāk labi un stabili paziņas, kā arī draudzējas salīdzinoši nesen (gadus 3) - pasākums tiek rīkots ar lielu aizrautību un entuziasmu.. Lūk tā

N
Nansija 18.07.07. 09:57 | Kāzu datums: 28.07.2007

Anminka, paldies par aprakstu :)
Man diemžēl izskatās, ka kaut kāds pasākums būs, bet tāda kā pasēdēšana un papļāpāšana. Toties darugam laikam ar lielu vērienu - pirts un kārtīgs baļļuks..

M
Mazulis 18.07.07. 10:08 | Kāzu datums: 01.09.2007

Inxis, es tevi ļoti labi saprotu....kaut gan īpaši nepārdzīvoju, ja man nebūs vecmeitu ballītes....jo patiešām negribu ne prežus tirgot, ne banānu ēst, ne torti locekļa formā...Taču māsa, solījās kaut ko organizēt......, jo jautāja, ko es gribētu redzēt un kur es gribētu svinēt ballīti.....(tipa Rīgā vai dzimtajā pilsētā)
Un par draudzenēm tas pats....nu vismaz vienu noteikti....tipa kāpēc vajag baznīcā, kāpēc kleitu šūt, nevis nomāt, kāpēc svinēt citur, ne tur kur visa pilsēta.....utt.nemaz negribu dzirdēt komentārus pēc kāzām

i
inxis 18.07.07. 10:19 | Kāzu datums: 11.08.2007

Es arī negribu visu to māžošanos, drīzāk jau tā pa smuko:) - nav vairs tas vecums, lai puišeļiem kaut ko tirgotu uz ielas:)
Bet mani tracina tā neuzņēmība, trulums štoļi, kuru uzskatāmi demonstrē druškas. Nu tāda bezattieksmes attieksme.. Pārliecinājos, ka 'pārsteigumu nebūs arī šoreiz un loģiskākā ir tā, kas vienmēr tāda bijusi. Vienkārši ņemšu vērā. Arī slikta pieredze ir pieredze un beidzot būs jāievieš korekcijas draudzeņu listē....
Jāuztaisa restorāna vakars ar sakarīgākajām draudzenēm un viss - un jāatstāj mājās tās, kas atkal varētu padomāt, ka tas pieder pie izrādīšanās...

Alise 18.07.07. 10:31 | Kāzu datums: 27.07.2007

Man ballīte bija 6dien. manas draudzenes arī savā starpā īpa''si nav pazīstamas. labākais bija brauciens ar kuģīti pa Daugavu un izdarības uz kuģīša. pārējais un tālākais- kaut kāda muļķīga vazāšanās pa vecrīgu bija galīgi garām, turklāt uz katra stūra bija pa kādam bariņam vecmeitu roza zaķu. tas bija galīgi garām.
es jau pirms tam biju pateikusi, ka negribu uz vecrīgu vilkties un tirināties visiem virsū, bet nu tomēr mani tur aizvilka. nu..neteiktu, ka biju baigi laimīgā.
bet izbrauciens ar kuģīti bija forši.

Lauminja 18.07.07. 11:11 | Kāzu datums: 28.07.2007

Man ir savstarpēji nepazīstamas draudzenes - no dažādiem periodiem un dzīves jomām. Iedevu aktīvākajai koordinātes - kaut kas tiek organizēts uz šo piektdienu :) Izskatās, ka viņas satuvinājušās (manīju, ka draugiem.lv jau savstarpēji atrodas draugos)

Pati piedalījos ballītes rikošanai vienai draudzenei - arī savstarpēji nebijām pazīstamas. Ballītes veidošana satuvināja un kāzās jau jutāmies kā senas pazīņas :)

Mīļums veidojot sarakstu vecpuišu ballei ielika arī manu brāli un divus manus draugus (viens no tiem ar mīļuma draugiem nav pazīstams).

Inxis - nav jau tās ballītes obligātas, ja gribās - vari kādam aktīvakam cilvēciņam iedot - tas nekas, ja ballītē beigās nebūs visi. Ballītes arī mēdz būt dažādas. Mēs draudzenei noorganizējām bez saldumiem, bez tirgošanās un svešinieku iesaistīšanas. Viņa bija ļoti apmierināta.

chiepa 18.07.07. 11:14 | Kāzu datums: 24.08.2007

man vienmeer paticis tavs aprakstiishanas veids! :) Super, izklausaas ka esat gan tu, gan tavs miiljums balljuku izbaudiijushi pa jautro, un ir bijis tas ko veeleejaaties no vecmeitu/vecpuishu balliites! :) Malachi visi, kas to jums noorganizeeja!

Alise 18.07.07. 11:20 | Kāzu datums: 27.07.2007

es biju īstenībā biju nepatīkami pārsteigta par savu ballīti, jo to rīkoja mana draudzene ar diezgan lielu pieredzi šajā jomā- viņa ir režisore un šādu pasākumu rīkotāja utt., un es cerēju uz kaut ko spilgtāku un jautrāku un foršāku. a varbūt problēma bija manās draudzenēs? nezinu. katrā ziņā tagad man ir tāda sajūta, ka labāk vispār nevajadzēja.

z
zvaigzne 18.07.07. 11:22 | Kāzu datums: 04.08.2007

man top ballīte, bet mēs būsim maz. Zinu, ka viena draudzene laikam atteikusies piedalīties. Nu, respect, par viedokļa izpaušanu, bet tā mazliet savādi palika, ka draudzenes negrib dalīties priekā. Un otrs- ballīte būs dzimtajā pilsētā, kas ir tālu no Rīgas, līdz ar to Rīgas draudzenes neaicināšu. Cenšos neko neuztvert personiski un vispār .. nesatraukties...audzinu sevi.

Alise 18.07.07. 11:26 | Kāzu datums: 27.07.2007

Man arī laikam pašai bija tāda nelāga sajūta, jo lieta bija tāda, ka vienai mūsu kopīgai draudzenei tajā dienā bija dz.d. un tā sataisīja scēnu, ka redz neviens pie viņas nebūs uz to dz.d. kas ir katru gadu. un tad nu man bij ajādzird pa kaktiem visādas muļķibas par to, ka viņa bezmaz vai apvainojusies uz mani utt. biju dusmīga- nu kā tā vispār var un kas tas par bērnu dārzu. :(
man tādas ballītes vairāk nekad nebūs.

Anii 18.07.07. 11:55 | Kāzu datums: 07.07.2007

:)