Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
arī man tika!
vecmeitu ballītes organizēšana tika turēta lielā slepenībā... man tika teikts, ka nekas nenotiks utt.
13.07 un piedevām piektdienā (neesmu māņticīga, man tas datums pat veiksmīgs) tad arī viss notikās.
Meitenes ieradās pie manis bruņojušās ar šampaniešiem un greznu puķi, kas būs mana šīvakara rota matos. Nācās atbildēt uz ļoti daudziem jautājumiem par mūsu attiecībām, testēja vai esmu nobriedusi laulībām! Tiku atbilstoši saģērbta sarkanā minikleitā, puķi matos laika gaitā nomainīju uz zaķīša austiņām.
Bija jādalās ar padomiem, kā sevi vīram saglabāt skaistu un kā viņu lutināt.
Ap pusnakti devāmies un vietējiem klubiem (Siguldā) un pierunājām apsargus, lai ielaiž par kukuli un neliek maksāt ieejas maksu. Kukulī bija gardas konfektes, kas tika intensīvi dalītas visiem vīriešu kārtas pārstāvjiem - DJ par dziesmu, bārmenim dzeramnaudā, puišiem pie blakus galdiņa par fotogrāfēšanu un dejošanu.
Satikām arī vienu līgavaini gruzīnu tērpā, kas arī precas 21.07 Siguldā, tikai 2 stundas ātrāk:)
Izstaigājām visus klubus, izdejojāmies un četros braucām mājās, pacienojāt ar končām arī taxi šoferi Jāzepiņu!
Vissmieklīgākais bija tas, ka nākamajā dienā man bija sarunāts pie frizieres matus krāsot un izmēģināt frizūru, ko biju izdarījusi laicīgi, domājot ka nekāda baļļuka nebūs:))) Tad nu sēdēju un varonīgi nemigu ciet!
končas, tas ir labi....
man bija ķirši, mums likās, ka tos needīsim līdz nākošajam gadam, bet šodien jau gribās!
Apsveicu, ar veiksmīgo ballīti!