Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
Mana vislabākā un vienīgā vecmeitas ballīte!
ir sanācis brīvāks laiciņš, un nolēmu padalīties ar savu vecmeitas ballīti. Skatos, ka vairākumam tās bijušas vasarā, bet manējā bija teju ziemā:)varbūt kādai līgaviņai, kam kāzas rudenī vai ziemā, var smelt kādas idejas. Un ticiet man, bija tiešām jautri:) Vispirms man ar draudzenēm vajadzēja satikties pie Laimas pulksteņa. Atnācu mazliet ar nokavēšanos, un šovs varēja sākties...
Man vajadzēja uzvilkt kleitu, kas it kā būtu manas līgavas keita. Uzdevums - nopelnīt jaunu, skaistu līgavas kleitu ar dažādiem uzdevumiem:
woow, loti interesanti! Malaci draudzenes!
ļoti interesants apraksts un bildēs ieraudzīju savu klasesbiedru Didzi! :)
ak, es tiešām nezinu:))meitenes nez no kādiem krājumiem bija dabūjušas:))
Tā lillīgi-rozīgā kleita ir laba :)
pat nevar īsti saprast no kuriem laikiem - 70-tajiem? 80-tajiem? :))
jauki!
pati tika rozīga!
Parādās divi puiši, kam mani jāatrunā no precībām:) Tā kā mans iepriekšēais uzvārds bija Māra Cīrule, tad viens no puišiem, un tiešām tas nav joks un viņš nav mans radinieks, bija Māris Cīrulis! Tad nu viņš centās iegalvot man, lai precos ar viņu, nebūs problēmu ar formalitātēm un vispāt tač ļoti saskanīgi...:))
Tālāk, man bija iedota izcenojumu lapiņa, kurā bija rakstīti dažādi iespējamie pirkumi, ko puiši varētu nopirkt, lai sanāktu man tā klieta, jo nevar taču precēties tādā. Bija "kaislīgie"prezervatīvi, "mīļie"prezervatīvi, "saldā skūpsta"konfektes, "buču" konfektes, un, piemēram, topošās līgavas pacelšana un iemūžināšana foto"))