FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballīšu apraksti

Neaizmirstamā ballīte!!!

s
simsiitis 03.04.08. 23:07

Nu taa...mana ballīte notika nedēļu pirms kāzām..kāzas 28.07.2007. Tā kā dažas dienas pirms ballītes iznācu no slimnīcas,tad nedrīkstēju lietot alkaholu- vispār!!!!!! :) Man bij norunaats,ka man jaabuut sarkanā.....bet izskraidīiju visus veikalus un neko sarkanu neatradu... nopirku iisu, seksiigu ,melnu kleitinju... Un tad viss sākās.. Pie manis ieradās pārs draudzenes, izsauca taxi un braucaam uz centru.. kur satikāmies ar pārējām meitenēm... Viņas visas bija baltā... vnk super!!! :)
Sākumā aizgajām un restorānu paēst, tad līdz Daugavas krastam,kur man uz lentas bij jāraksta savas sliktaas īpašības (draudzenes laikam aizmirsa,ka man taadu nav :D :D :D ). Tālāk stagaajām pa Vecriigu un man bij jādara visādi darbiņi.. cilvēki bij taadi neatsauciigi un saprataam ,ka jaamet miers... Pēdējam uzdevumam paredzeeto šņabi un gurķīšus, meitenes notiesāja pašas. tad bija klāt superīgs limuziins...pabraukājām pa Vecriigu, centru un tad uz pirtinju!!! Tur draudzenes (laimiigās) iedzeera, bij uzkodas.. Gājām uz mežu ,kur man zemē vajadzeeja "ierakt" savus bijušos,un jāsaka zvērests!! :) vakara noslēgumā bija, protams, vnk lielisks dejotājs..Lai gan biju skaidraa...tomeer tas bij vnk super!!! Pilniigi truukst vaardu..lieliski!! No riita pamodaamies, bij brokastis un kuuka!!! fantastiski!! man bij varen lieliska balliite!!! nekad to neaizmirsīšu!!! Un vnm būšu pateicīga savām lieliskajām draudzenēm,īpaši vienai,kura uzņēmas visu organizet!!!paaaldies!!! :*

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši