FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecmeitu ballīšu apraksti

Tā tik bija ballīte!

I
Ingunina 18.04.08. 15:59 | Kāzu datums: 05.08.2006

Mana vecmeitu ballīte bija pirms nepilniem diviem gadiem, augustā.
Es zināju, ka man būs noorganizēta ballīte, bet neko sīkāk ko meitenes ir sadomājušas nezināju. Man bija pārliecība, ka vedīs uz Rīgu un uz "Club Essential", nezinu kāpēc tā biju iedomājusies, jo tā nemaz nebija.
Tajā dienā atrados savās mājās (Aizkraukles rajonā), 6 manas draudzenes piebrauca ar busu, kuru "rotāja" piesiets sieviešu krūšturis, prezervatīvs un teksts "7 brīvas vāveres" un uz aizmugurējā loga bija mans telefona numurs. Tad mani ieģērba spīdīgā, sarkanā mini kleitiņā un uzlika kroni galvā. Sēdāmies visas busā un aiziet - ballīte sākās!!!
Sākām ar to, ka aizbraucām uz pagasta centru un iedzērām šampi, tālāk braucām uz Lielvārdes pusi, mašīnā joprojām turpinājām dzert šampi un pie skaļas mūzikas dziedājām līdzi visiem meldiņiem un muļķojāmies.
Pirms Lielvārdes - pirmais zvans. "Sveikas, braucam aiz Jums mēlnā BMW, labprāt iepazītos",sarunājam apstāties Lielvārdē pie veikala "Elvis". Iepazināmies ar diviem puišiem, bet tas nebija viss - viņiem bija jāaizpilda anketa, kurā bija dažādi diezgan perversi jautājumi un jāauzzīmē savs "draudziņš", puiši lieliski tika galā ar uzdevumu. Tad bija iespēja nopirkt prezervatīvus, puiši uzreiz izvilka savus makus un samaksāja pa diviem prezervatīviem 10 eiro un 5 Ls, tā bija lielākā nauda, ko saņēmām par prezervatīviem. Tā nu atvadījāmies no puišiem un devāmies tālāk. Bijām jau diezgan manāmi iereibušas, kad nonācām Rīgā, lielveikalā "Alfa", papildinājām šampjus un notirgojām vairākus prezervatīvus.
Tālākais ceļš veda uz Siguldu, tad es sapratu, ka nekāda ballīte Rīgā tomēr nebūs. Iebraucot Siguldā man bija jāvelk kāzu kleita, diezgan vecmodīga, bet kas jādara, tas jādara. Kopīgi nobildējāmies visas meitenes un tad atkal devāmies tālāk.
Nākamā pietura bija Straupe, pie narkoloģiskā centra. Tur atkal pabildējāmies, vietējiem likām aizpildīt anketas, iedzerām šampi. Joprojām biju savā kāzu kleitā un neviens nepalika vienaldzīgs - cits pasmaidīja, šoferīši uztaurēja, cits pasmīkņāja, bet tā tomēr ir laba sajūta, ka vari atļauties darīt ko gribi un neko nedomāt!:)
Un visbeidzot nonācām galamēŗķī - Valmierā. Tur mēs pastaigājām pa pilsētu, turpinājām savas aktivitātes un tad es pārģērbos krekliņā uz kura rakstīts "šobrīd esmu brīva un skaista, bet drīz tikai skaista" un devāmies uz Multi klubu. Kur kā izrādās bija vecpuišu ballīte un tas mūsu vakaru padarīja aizraujošāku!
Mēs kārtīgi izdejojāmies, puiši mums uzsauca tekilu, daži jau mēģināja atrunāt mani no precēšanās, cits atkal mēģināja kādai draudzenei kanti piesist. Tā vakara gaitā mēs dejojām gan uz skatuves, gan bāra letes, DJ lika mūziku uz mūsu pasūtījuma un viss notikās. Kopā nofotogrāfējāmies. Beigās, kad bijām visi jau pamatīgi iereibuši mums ar vecpuisi vajadzēja izģērbties, kurš vairāk drēbes novilks, abi noģērbāmies līdz apakšveļai, tālāk gan nē, laikam nebijām tik neprātīgi piedzērušies!
Noballējāmies pa pirmo! Nopelnīto naudiņu iztērējām sapērkoties našķus un šampjus vakaram, kad skatījāmies video- pārsmējāmies ne pa jokam, dažu brīdi pat kāda no kauna bija gatava zemē ielēst, bet tagad visām ir tikai tās labākās atmiņas un videokaseti atkārtoti noskatīsimies uz manu 5 gadu kāzu jubileju.
Vislielākais paldies manām draudzenēm par pārsteigumu pilno ballīti, tā tiešām bija labākā ballīte līdz šim manā mūžā!!!
Tagad man ir jāorganizē māsīcai ballīte, tad nu gribu, lai arī viņa atcerās ar vislabākajām atmiņām savu ballīti!

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
marin4ix 18.04.08. 16:04 | Kāzu datums: 09.08.2008

jauks apraksts! :))) un izklausās, ka tā tiešām bija neordināra un īpaša ballīte! :))

Noksi 18.04.08. 16:21 | Kāzu datums: 08.08.2008

apraksts ir superīgs! - uzreiz var jūst, ka vaininiecei patīka :)
bet es droši vien uzreiz pasūtītu māju tālāk ar visiem prezervatīviem, izģerbšanos un "draudziņiem" :D - par ko manas draudzenes jau tagad pabrīdinātas :D

Lindy080808 18.04.08. 16:38 | Kāzu datums: 08.08.2008

Superīga izballēšanās pirms kāzām :)) Man vecmeitu ballīte vēl tikai priekšā - ta jau redzēs, ko manas dārgās draudzenes būs izštukojušas :D

I
Ingunina 18.04.08. 16:52 | Kāzu datums: 05.08.2006

Jā, meitenes - man ļoti patika, to pat nevar izstāstīt!:)
Vispār jau man ar bija no sākuma neērti tos prezervatīvus tirgot, bet draudzenes mani atbalstīja un kad jau vairāk šampis iedzerts, tad nekādas vainas:)
Novēlu arī Jums visām pārsteigumu pilnas ballītes!:)

Es savai māsīcai pajautāju vai ir kaut kas, ko viņa nevēlētos savā vecmeitu ballītē, lai nebūtu tā, ka kaut kas būtu izdarīts ar ko viņa nebūtu mierā, jo galu galā tā ir topošās līgavas ballīte un tai jābūt tādai, kas paliktu atmiņā labā nozīmē bez vilšānās!

p
pekainite 18.04.08. 16:54

Njāā, liekas super un galvenais, ka pašai patika :) galīgi nav manā stilā, bet apraksts foršs :) un tieši tā- katram vajag ko tādu, kas atbilst tieši tam cilvēciņam :))

Foririnka 18.04.08. 19:54 | Kāzu datums: 24.07.2008

Tas gan bija forši!! Man uz brīdi gribejās arī pabūt tur! :)))
Es būtu vienkārši laimīga, jam man būtu vecmeitu ballīte!!

Apsveicu!!

m
montha 18.04.08. 20:46 | Kāzu datums: 15.08.2008

riktīgi nosmĒjos pie tās vietas par "7 brīvām vāverēm" ;))

rozīte 18.04.08. 22:53

jā tas bija super :D meitenes māk priecāties :D
es arī palīdēju ko tik traku un jautru taisīt savai draudzenei uz vecmeitu balīti :D bet ļoti žēl ka nenofilmējām arī būtu ko parēkt, bet no otras puses labi ka nenofilmējām :D

19.04.08. 02:17

ideāli:)

nez,ko manas druškas būs sadomājušas??:)gribas jo trakāk,jo labāk:)

19.04.08. 03:59

Vienkārši super! Tev ir superīgas draudzenes ;)))
Man arī gribētos kaut ko tik pat traku un foršu :)))

I
Ingunina 19.04.08. 13:46 | Kāzu datums: 05.08.2006

Jā, manas draudzenes ir superīgas, man vēl tagad uzmetas zosāda un rodas smaids pa visu seju, kad to atceros!:)

Novēlu kaut visām Jums tā būtu!:))