Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
Nu arī es varu pastāstīt par savu foršo vecmeitu ballīti :)
Tā bija 14. jūnijā. Iepriekšējā vakarā piezvanīja viena no organizētājām un nokomandēja, lai rīt visu dienu vaktēju pasta kastīti. Un vairāk neko nepaskaidroja. Man jau sākās neliels uztraukums, jo neko pilnīgi nezināju, kas mani sagaida.
Nākamajā dienā plkst. 9 no rīta man bija pieraksts pie frizieres uz kāzu izmēģinājumu frizūru. Tad arī sāku vaktēt pastkastīti – pirms friziera, pēc friziera, pirms ejot uz veikalu, pēc, līdz beidzot ar piekto piegājienu uzgāju vēstulīti, kurā bija teikts, ka plkst. 19:30 man ir jābūt pilnīgā kaujas gatavībā!
Plkst. 18 tika paņemts mans topošais uz savu ballīti (redzēju tikai to, ka viņu pie mājas ārdurvīm izģērba un pārģērba kā riktīgu „kolhozņiku” :) ), tad nu es viena pusotru stundu gaidīju, kad meitenes paņems mani. Internets negāja, pa TV arī neko jēdzīgu nerādīja, tad nu skaļi klausījos mūziku.
Plkst. 19:25 paskatījos pa logu ārā, vai pie apvāršņa jau nenāk dāmu bariņš, bet redzēju tikai policijas mašīnu, vēl nobrīnījos, ko tā te dara... pēkšņi pie durvīm zvans! Tur policists priekšā ar jautājumu, kāpēc man tik skaļa mūzika, kaimiņi sūdzas. Es apmulsu... Teica, ka man būs jādodas līdzi viņam uz policijas iecirkni rakstīt paskaidrojumu, uzlika man sarkanus pūkainus roku dzelžus (tad sapratu, kas par lietu) un iesēdināja tajā pašā policijas mašīnā, ko iepriekš biju redzējusi. Tikai sēžoties jau mašīnā pamanīju, ka manas meitenes ir sasēdušās busiņā un jau gaidīja mani
Uz manu jautājumu, ko ar mani tagad darīs, policisti atbildēja, ka vajadzēs rakstīt paskaidrojumu policijā, kāpēc tik agri precoties. Drudžaini jau sāku domāt, ko lai rakstu paskaidrojumā, bet policisti mani tikai pabiedēja, apstājās pie policijas ēkas atvēra durvis un aizvēra. Braucām tālāk uz Vecpilsētas laukumu, kur man bija jānodod vecmeitas zvērests, ka nevienam neko nestāstīšu par ballītes norisi (hmm...ceru, ka manas vecmeitas tagad nelasa šo :)). Lika man izdzer eliksīru ar nosaukumu „Orgasmus” un pabrīdināja, kad sāk iedarboties, lai brīdinot :)
Pēc šīm atrakcijām atkal baudījām šampīti un tālāk devāmies jau pie manis uz mājām, kur aplūkojām bildes, ēdām un dzērām.
Vakaru nobeidzām ar izballēšanos klubiņā un ejot mājup vēl iegriezāmies bārā, kur parūpējos par saviem kritušajiem brāļiem :)) un savu līgavaini, kurš man uzdāvināja dāvaniņu (viņam arī bija jāvāc naudiņa, mazgājot mašīnas un dziedot dziesmas, lai varētu man uzdāvināt dāvaniņu).
Kūka gan tev feina :D
Superīga ballīte Tev bijusi:)
Cepuri nost ballītei