Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
Mana vecmeitu ballīte!
:*
mīlulīt, rīt TAVA diena!!! ;)
Paldies, Tev mana dārgā!
netīšām atcerējos, ka pagājšgad šo lapu apmeklēju diezgan bieži, tāpēc ielūkojos tagad arī te!!!
Zini, man prieks, ka tev patika tava ballīte, jo tagad ir tāds gandarījums sirdī, ka tā bija izdevusies un pat lietus pārgāja, kad sākām tusiņu!!!
Šī 6diena arī būs neaizmirstama!!!! ;) :)
Un šokolādi mēs varam atkārtot!!!!
suns bija labs. viņš bija dzīvs līdz es to nometu zemē. bet kad staigāju pa Rīgu, visi noskatījās uz manu pavadoni.
Laba ballīte...tā sasmējos par to suņuku...kā tad tu tā, stirniņ, nepaņēmi sunīti limuzīnā bet liki skriet pakaļ līdz nokrita bezsamaņā...:D Bilde fantastiska!!! :D
Meitenes bijušas ar izdomu :)) Forša ballīte :))
Forsa ballite :)
nu tad jā...
man arī kā jau no šokolādes atkarīgajai šī ideja ļoti patika. es nezināju, ka E.Gustavs piedāvā kaut ko tādu!
...manējām dienasgrāmatam katrai vel nāk klāt mākslinieciskā vertība - katra lappuse kā vesels mākslas darbs :)))
Man traki patika tā ideja par E.Gustava šokolādi.. :))
ideja jau laba, bet no tām desiņām man šķebināja, jo ļoti treknas un no prezīša mute atrofējusies bija!:D
Tiešām interesanti!!! Jauki pavadīts laiks pirms lielās dienas... Man patika izdoma ar desiņām prezītī...
Ļoti jauka ballīte ; ) tiešām prieks, ka varēji relaksēties no kāzu trakuma : )
man gan nebija žēl sadedzināt...kam es tās glabāšu?!ik pa laikam palasīt?! atmiņas paliks arī bez dienasgrāmatas....
Tiešām forši izplanots pasākumiņš šķiet bijis, bet savas dienasgrāmatas es gan nededzinātu - nesen palasīju - pasmējos par tā laika lielajiem pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem un noliku atpakaļ... :))
jā, diena bija pilna visādu uzdevumu un pārsteigumu.
protams, bija vēl visādi uzdevumi, kas likās ļoti aizraujoši...piem. vajadzēja uz banāniem rakstīt brūtgānu vārdus un Rīgas ielās meklēt šo vārdu nēsātājus. palaimējās sameklēt kādus 2-3.
vakars pagāja vienā mirklī...nepamanīju, kā paskrien laiks. nobeigumā devāmies mazliet padejot uz Kaļķu vārtiem. pēc dejošanas biju ļoti nogurusi, bet laimīga. es tiešām atbalstu šādas ballītes. uz kādu brīdi aizmirstās kāzu rūpēs un esi kopā ar savām vislābākajām draudzenēm.
Forši :) Sevišķi jau tā Gustava šokolādes figūriņa.
Vispār tev bijusi piedzīvojumiem pilna diena...:)