Kāzu plānošana
Vecmeitu ballīšu apraksti
Mana vecmeitu ballīte - Liepājā 07.06.08.!:)
Paldies meitenes, jums arī jaukas un priecīgas kāzas:)
Jā...interesanta izskatās bijusi vecmeitu ballīte:)
Par cik arī es esmu pret "pierastajām" vecmeitu ballītēm, tad šī man likās pat ļoti interesanta un jauka! :) vismaz neordināra! :) Lai arī kāzas tev ir tikpat jaukas un neparastas! :)
Man patīk doma, ka nenotika Rīgā, bet gan Liepājā. Braukt ar vilcienu utt.
Paldies, ka domā tapat kā es:) Jā tas gan tulīt jau kāzas! :)
Man liekas forshaa.Ta ka man riebjas visas akstibas, ko gadas redzet, tad jums ta mierigi un reize forshi.Neticas, ka tulit bus 21.
Nākamajā dienā pa ceļam uz jūru trinkojām sidru no manas superpudelītes un gājām un bildējāmies:)
Pēc tam gājām uz Rimi, lai varētu iepirkt šo to brokastīm, jo man tās vajadzēja pagatavot meitenēm:) Tur protams sākām mērīt zelta iešļūcenes un focēties un galīgi aizmirsām, ka lielveikalos tas nav atļauts, tad apsargs pienāca pie mums un lika izdzēst pāris bildes:/ Vispār džekam ši laikam bija melna diena un viņš bija pārskaties, bet aizejot mēs viņu vēl drusku paķircinājam:))))
Man protams bija somiņa ar dažādām lietiņām, ko vajadzēja vagonā tirgot.Visādi domāju, kā lai to labak izdara, tad saņēmos un uztaisīju izsoli:) Izsole izdevās nopelnīju ap 20 Ls:)
Vilcienā man vēl nācās atbildēt uz jautājumiem, kuru atbildes bija devis mans mīļais, un par katru nepareizu atbildi vajadzēja bāzt mutē 1 huba-buba, brrr, man mute bija pilna, ka nevarēju parunāt:))) Tad vēl uz lapas sarakstīju savas pirmskāzu pārdomas un to satinot ielikām pudelē, kuru pēc gada brauksim un no Liepājas mola palaidīsim jūrā:)